Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rīgā durvis vērusi triciklu drifta trase

Rīgā durvis vērusi triciklu drifta trase
Foto: https://www.facebook.com/driftahalle/

Šodien Rīgā, Mūkusalas ielā 49, oficiāli tika atvēra iekštelpu drifta trase. Tajā iespējams izmēģināt savus spēkus, braucot ar Latvijā radītiem tricikliem.

Ne viens vien karstgalvis ir izmēģinājis savas spējas savaldīt auto paātrinātā sānslīdē, turklāt nereti šādas “aktivitātes” var novērot tukšos lielveikalu stāvlaukumos, apdzīvotās zonās vai citās nepiemērotās vietās.

Nu ir iespēja izbaudīt drifta sajūtas pavisam jaunā kvalitātē – jau no šodienas apmeklētāju rīcībā ir teju 2000 kvadrātmetru liela halle, kurā ir iespēja drifta braucienu izbaudīt ar drifta tricikliem. Noteikumi ir tādi paši kā klasiskajā driftā – uzvarētājs nav tas, kurš finišā ir pirmais, bet vērtētas tiek pareizas trajektorijas, joslas ieņemšana, ātrums, braukšanas leņķis.

“Wolftrike” drifta halles tricikli ir ar elektrodzinēju aprīkoti zemi trīsriteņi, kas spējīgi sasniegt 1000 W maksimālo jaudu un attīstīt līdz pat 50 km/h lielu ātrumu. Tie ir ražoti tepat Latvijā, Liepājā. Tricikliem ir veikti drošības testi, kā rezultātā uzlabota to vadāmība sānslīdes režīmā. Patlaban hallē ir pieejami 6 tricikli.

“Wolftrike” halle ir īstā vieta, kur gūt pozitīvas emocijas pēc saspringtas darbadienas, jo halles apmeklējumam nav nepieciešama nekāda sagatavošanās, vien vēlēšanās izbaudīt netradicionālāku braucienu kā ar auto vai kartingu. Trases attīstītāji SIA GateTo8 atklāja, ka tuvākajā nākotnē ieplānots rīkot arī sacensības, kurām varēs pieteikties gan draugu pulks, gan darba kolektīvi.

23. februāris bija diena, kad “Wolftrike” halle vēra vaļā durvis saviem apmeklētājiem. Pagaidām bez pompoziem un skaļiem atklāšanas svētkiem, taču pilnā kaujas gatavībā atklāt drifta pasauli ikvienam. Halle atrodas Rīgā, Mūkusalas ielā 49, korpuss 6. Darba laiks ir katru dienu līdz pat 22.00 (vai pēdējam apmeklētājam).

Resursi: https://www.facebook.com/driftahalle/

     [+] [-]

, 2017-02-24 12:43, pirms 7 gadiem
video studijā!!!!