Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Komandas biedra kļūda un pārsprāgusi riepa liedz Šlēgelmilham sezonu noslēgt uz pozitīvas nots

Komandas biedra kļūda un pārsprāgusi riepa liedz Šlēgelmilham sezonu noslēgt uz pozitīvas nots
Haralds Šlēgelmilhs trasē
Foto: Marina Prusis

Sestdien un svētdien ASV Sebringas trasē norisinājās Lamborghini Blancpain Super Trofeo čempionāta pasaules fināls, kurā uz starta izgāja arī latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs. Diemžēl šoreiz veiksme nebija Haralda un viņa komandas biedra pusē.

Šoreiz Haralds startēja kopā ar otru komandas braucēju Šotu Abhazavu. Lai arī ekipāža cerēju uz labu rezultātu Pro AM klasē, diemžēl 1.braucienā Šlēgelmilhs pieļāva kļūdu. ''Diemžēl mums gar degunu aizgāja vieta Top 10 absolūtajā ieskaitē un Top 3 Pro AM klasē. Pirmo reizi dzīvē nejauši nospiedu Pit limiter pogu. To izdarīju brīdī, kad "mazliet" zaudēju kontroli par auto. Rezultātā viduvējā 13. vieta absolūtajā ieskaitē un 5. klasē,'' tā pēc pirmā brauciena teica Haralds.

Diemžēl arī otrais brauciens Abhazavam un Šlēgelmilham neizdevās. Vispirms, startējis no 11.vietas, ārpus trases izbrauca Abhazavs, kas tobrīd viņu atsvieda tuvāk beigu galam, taču vēlāk, kad stūri savās rokās ņēma Haralds, viņa mašīnai uzsprāga riepa.

''Sezona oficiāli ir noslēgusies! Diemžēl arī pēdējais posms nebija īsti veiksmīgs. Komandas biedrs sacīkstes sākumā izlidoja no trases, pamatīgi atkrītot atpakaļ. Neskatoties uz pieticīgo sākumu, pēc braucēju maiņas bijām pārliecināti, ka TOP 3 klasē noteikti iebrauksim. Diemžēl man, piesēžoties pie stūres, pirmā apļa beigās uzsprāga aizmugurējā kreisā riepa, kas nozīmēja boksus un riepu maiņu. Sacīksti turpināju, atpaliekot vienu apli... Vienīgais prieciņš bija mani apļa laiki, kas uz to brīdi bija vieni no ātrākajiem trasē! Tāpat ļoti lepojos ar abiem komandas biedriem, kas pamatīgi kāpināja tempu visas nogales garumā. Sirsnīgs paldies visiem, kas sekoja līdzi,'' tā Haralds.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 00:42, pirms 8 gadiem
Nesekoju īsti līdzi Šlēgelmilha gaitām, bet varbūt kāds var paskaidrot, kad sākās viņa šī gada sezona, kas nav noslēgusies uz pozitīvas nots?

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 08:53, pirms 8 gadiem
baisulis rakstīja: Nesekoju īsti līdzi Šlēgelmilha gaitām, bet varbūt kāds var paskaidrot, kad sākās viņa šī gada sezona, kas nav noslēgusies uz pozitīvas nots?
Sāka šogad. Dažos posmos klasē bija Top 3, pēdējā posmā pat izcīnīja uzvaru, bet lielajā finālā abi braucieni slikti.

     [+] [-]

, 2015-11-24 11:55, pirms 8 gadiem
Sākas ar Monzu pavasarī, pēc kuras bija arī variants braukt ADAC MASTERS GT3. No perspektīvas un finansu loģikas bija lēmums braukt visus posmus. Iespējams PRO-AM ieskaitē ar somu Eskolainenu varēja būt labāks rezultāts kā ar Stepanovu. Fināls jau arī nebija tik slikts, redzot ka dominēja amerikas sērijas braucēji, kas šo trasi labi pārzin. Ja ar 4 un 7 vietu varēja iekļūt top trijniekā, tas atmetot neveiksmes Haraldam ar kompanjonu tas bija vairāk kā reāli...

     [+] [-]

, 2015-11-24 15:27, pirms 8 gadiem
Nakamgad japacel latina Bet sezona kopuma bija laba