Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Četras EKS rallijkrosa komandas Audi automašīnas izliktas izsolē

Četras EKS rallijkrosa komandas Audi automašīnas izliktas izsolē
Reinis Nitišs
Foto: EKS

Latvijas autosportista Reiņa Nitiša pārstāvētā EKS rallijkrosa komanda portālā ebay.com izsolē izlikusi četras automašīnas.

Pirms Rīgas posma portālā autosport.com EKS komandas braucējs Matiass Ekstroms paziņoja, ka komandas nākotne rallijkrosā ir neskaidra. ''Gribētu turpināt braukt rallijkrosā, taču nezinu, vai mēs turpināsim. Kā braucējs es tiešām gribu turpināt startēt rallijkrosā vēl pāris gadus, bet, ja mēs raugāmies no komandas perspektīvas, tad tas ir cits stāsts.''

Ebay.com redzams, ka izsolē izliktas četras ''Audi S1 EKS RX quattro'' automašīnas, ar kurām šogad sportisti startēja Pasaules rallijkrosa čempionātā. Piemēram, Reiņa Nitiša 2014.gada ražotās automašīnas sākumcena ir norādīta 330 000 ASV dolāru, kamēr par 2016.gada būvēto auto sākumcenu ir 538 000 ASV dolāru.

Pati komanda sociālajos tīklos apstiprina, ka šobrīd plāns ir pārdot šīs mašīnas, lai uz 2018.gadu uzbūvētu jaunas mašīnas.

EKS komandas boss portālam autosport.com norādīja, ka savu auto viņš izsolē neliks, jo tajā ir ieliktas pārāk daudz emocijas.

Izmantotie resursi:
Autosport


, 2017-09-22 12:58, pirms 7 gadiem
Rezultaati jaunajiem arii nekaadi...
, 2017-09-22 13:08, pirms 7 gadiem
Kapēc Nitišam ir 2 gadus vecāks vāģis?
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.