Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Mūsas trase veidojas cīņām

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mūsas trase veidojas cīņām
Sacensību trase
Foto: www.autocross.lv

Trešdienas sals un sniegputenis veido sestdienas sacensībām paredzēto Mūsas trasi arvien interesantāku sportistiem: sniegs un ledus pārņem apsalušo zemi. Vēl jāpārdzīvo ceturtdienas atkusnis, bet pēc tam prognozes liecina, ka sacīkstei jānotiek! Oficiālais paziņojums gan joprojām gaidāms ceturtdien.

Lai gan rīkotāji pieturēsies pie plāna apstiprināt sacīkstes norisi ne ātrāk kā ceturtdien, tiek veiktas visas darbības, kuras nepieciešamas, lai sacensības notiktu. Šobrīd posma norisi var apdraudēt vienīgi kāda īpaša laika apstākļu krīze. Prognozes, kas zināmas šobrīd, ir pārdzīvojamas un trases segums būs atbilstošs ziemas cīņām. Krosa klasei šobrīd tiek izskatīts tikai radžu riepu variants.

Trešdienas pēcpusdienā – vairāk nekā diennakti pirms pieteikšanās termiņa beigām – folkreisa dalībnieku skaits pārsniedzis 20 braucējus, krosā astoņi pieteikumi. Abās ieskaitēs gaidāmi papildinājumi.

Interesanti, ka ar Mūsa Raceland Volvo mašīnām cīņām pieteikušies ne tikai iepriekš minētie Māris Neikšāns, Jānis Berķis un Raimonds Strokšs, bet arī Kaspars Bumbiers – 2013. gada Latvijas autokrosa čempions B600 klasē. Tas sarosījis Klasikas braucējus: četriem Volvo gatavs pievienoties arī Ivars Kerns, taču gaidāmi citi papildinājumi.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv