Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Ar rekordu Deitonā startējusi jaunā NASCAR sezona

Svētdien ASV startējusi jaunā NASCAR sezona, kas tradicionāli sākusies ar leģendārajām "Daytona 500" sacīkstēm. Šogad Deitonā sasniegts jauns rekords - uzvarētājs Denijs Hemlins fotofinišā pārspēja Martinu Trueksu junioru, parūpējoties par visu laiku ciešāko finišu "Daytona 500" vēsturē. Kā allaž, bija arī dažādas avārijas. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix, TT NYHETSBYRÅN/Scanpix


Foto: Motorsport.com

F1 īpašnieki par četriem miljardiem eiro pērk "MotoGP" čempionātu

F1 pasaules čempionāta īpašnieki "Liberty Media" tuvākajā laikā gatavojas paziņot par "MotoGP" pārņemšanu savā paspārnē. Darījuma summa esot ap četriem miljardiem eiro.
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Herlingss pēc nākamās sezonas varētu noslēgt MXGP karjeru

Holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss šobrīd vēl nav izlēmis, vai turpinās motokrosa braucēja karjeru pēc nākamā gada, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Iespējams, šī viņam ir priekšpēdējā sezona pasaules čempionātā.

Autosportā atgriežas leģendārais ražotājs "Lola"

Pēc vairāk nekā desmitgades pārtraukuma uz starptautiskās autosporta skatuves atgriezīsies leģendārais sacīkšu auto ražotājs "Lola", kas sadarbībā ar "Yamaha" izveidojis jaunu projektu startēšanai "Formula E" čempionātā.