Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rallijsprintā Talsi uzvar Švarcs-Švampāns/Lūkins

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Rallijsprintā Talsi uzvar Švarcs-Švampāns/Lūkins
Foto: Dace Janova

''Rally Talsi'' ietvaros tika aizvadīts trešais rallijsprinta posms, kurā kopā startēja 25 ekipāžas. Par Talsu rallijsprinta uzvarētājiem otro gadu pēc kārtas kļuva Mareks Švarcs-Švampāns/Armands Lūkins.

Jau ar pirmajiem posmiem savu ātrumu apliecināja Mareks Švarcs-Švampāns/Armands Lūkins, kuri pēc trīs posmiem pār Vigo Rubeni/Kristapu Eglīti bija iekrājuši gandrīz 30 sekunžu pārsvaru. Turpat trešajā vietā bija Jānis Grīnbergs/Jānis Strazdiņš.

Ceturtajā posmā vēlreiz ātrākais bija Švarcs-Švampāns, bet piektais posms avārijas dēļ tika atcelts. Noslēdzošajā pilsētas posmā ātrāko laiku uzrādīja Laura Ozerova/Gata Jansona ekipāža.

Tikmēr uzvaru absolūtajā ieskaitē svinēja Švarcs-Švampāns, aiz sevis atstājot Rubeni un Grīnbergu. Šī Švarcam-Švampānam bija trešā uzvara šīs sezonas trīs rallijsprinta posmos. Atgādināsim, ka arī pirms gada Talsu rallijsprintā uzvarēja Švarcs-Švampāns/Lūkins, bet otrie palika Rubenis/Eglīte.

Sīvas cīņas bija arī citās klasēs. 1600 klasē uzvaras laurus plūca Andris Putniņš/Raimonds Gļauda, 4WD klasē nepārspēts palika Robenis, kuram 26 sekundes zaudēja Jānis Dūcis/Gints Bērziņš. 2WD Open klasē pārliecinoša uzvara Grīnberga ekipāžai, bet 4WD Open ieskaitē triumfēja Švarcs-Švampāns. Visbeidzot Klasika 3000 pirmā vieta Andrim Voveram/Aldim Hanzenam.

Izmantotie resursi:
go4speed.lv
LRČ

     [+] [-]

, 2018-05-21 22:45, pirms 6 gadiem
Rallijs TALSI bildēs - JānisAsaris.com » Sākums

JA