Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Izziņoti pārceltā "Rally Liepāja" jaunie norises datumi

Juris Grīns
Juris Grīns

Izziņoti pārceltā "Rally Liepāja" jaunie norises datumi
Foto: fiaerc.com

FIA Eiropas rallija čempionāta posma Rally Liepāja plānotā norise no šā gada 29.-31. maija pārcelta uz 10.-12. jūliju. Izmaiņas saistītas ar Covid-19 vīrusa izraisīto pandēmiju un tai sekojošajiem Latvijā un ārvalstīs noteiktajiem ierobežojumiem un ieteikumiem sabiedrības veselības nodrošināšanai. Globālo norišu rezultātā norises laiks mainīts jau pusei šogad paredzētajiem Eiropas čempionāta posmiem – tai skaitā sacensībām Portugālē, Spānijā un Kiprā.

“Situācija ap Covid-19 vīrusu un tā izplatību mainās ļoti strauji, tāpēc turpināsim sekot līdzi aktualitātēm un nozares ekspertu lemtajam. Lai gan esam ieguvuši jaunu Rally Liepāja norises datumu, mūsu galvenais uzstādījums – sarīkot drošas sacensības dalībniekiem, skatītājiem un darbiniekiem – nav mainījies!” iesāk Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.

“Jau priekšlaicīgi, pirms pāris nedēļām, uzsākām sarunas ar Eurosport Events, Starptautisko Automobiļu Federāciju, kā arī rallija pilsētām Liepāju un Talsiem, lai kopīgi rastu visām pusē iespējami labāko risinājumu situācijā, ja ralliju nāktos pārcelt uz vēlāku laiku. Skatot pilsētās plānoto pasākumu kalendārus, ņemot vērā citu Eiropas rallija čempionāta posmu norises laikus, komandu loģistiku un iespējas sagatavot sporta automašīnas startam sacensībās, šis jūlija datums ir šobrīd vienīgā iespējamā alternatīva, kad plānot sacensību norisi Latvijā.

Aicinu visus ievērot noteiktos ierobežojumus, jo tikai kopīgiem spēkiem varam ierobežot vīrusa izplatību. Palieciet mājās, sargiet sevi un ceram uz tikšanos jūlijā!” tā Raimonds Strokšs.

Visas līdz šim iegādātās ieejas biļetes būs derīgas arī pārceltajā Rally Liepāja norises datumā.