Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Stokholmas "Hilton" viesnīcā godina latviešus

Aizvadītās nedēļas nogalē pašā Stokholmas centrā viesnīcā “Hilton” noticis svinīgais sezonas noslēguma pasākums ātrumlaivu F- 2000 un F- 4 klasēs.

Godināti aizvadītās sezonas uzvarētāji un trīs balvas saņēmis “Kalnciems Racing Team” pilots Uģis Gross. Apbalvoti tika laureāti Skandināvijas atklātajā čempionātā, kas risinājās paralēli Eiropas kausa izcīņai.

Uģis Gross Eiropas čempiona kausu un medaļu F- 2000 klasē bija jau saņēmis pēc pēdējā sezonas posma septembra sākumā Stokholmā. Skandināviem vēl spēkā tradīcijas apbalvot labākos arī viņu vērtējumā , turklāt pirmo reizi desmit gadu vēsturē trīs galvenās balvas aizceļoja ārpus Skandināvijas.

Galveno balvu – “Mercury Grand Prix” Uģis Gross ieguva par uzvaru F- 2000 sacīkšu braucienu kopvērtējumā. Dāvanā vēl papildus atpūtas laiva un “Mercury” dzinējs, turklāt nākamgad Skandināvijas seriālos Gross drīkstēs piedalīties bez dalības maksas. “Kopā sezonas laikā dalības maksa par startiem Skandināvijā ir 1000 zviedru kronu- it kā ne briesmīgi liela summa, bet tomēr patīkami, ka pašiem tā nebūs jāmaksā,”- atzina Uģis Gross.

“Kalnciems Racing Team” pilotam tika vēl arī divas citas balvas – par ātrākajiem apļa laikiem sacensībās jeb “time trial trophy”, tāpat arī sponsoru “nolimit.se” dāvātais ceļojošais kauss, ko arī pirmo reizi kāds ir izvedis ārpus Skandināvijas. Šoreiz svinīgajā pasākumā vienā no lepnākajām Zviedrijas galvaspilsētas viesnīcām tieši Latvijas pilots Uģis Gross saņēma visvairāk balvu, kas ir vēl nebijis gadījums šajā seriālā. Par pērnās sezonas labāko debitantu tika apbalvots zviedrs Ēriks Starks, kurš itin veiksmīgi startēja vairākos posmos.

Vēl šogad, decembra sākumā, notiks Pasaules kausa izcīņas pēdējā posma sacensības tālajā Malaizijā. Tajās startēs arī “Kalnciems Racing Team” un “Riga Powerboat Team” piloti.


, 2007-11-19 15:39, pirms 16 gadiem
Perisa arii bija!!!!???
, 2007-11-19 16:12, pirms 16 gadiem
Noteikti!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-19 20:42, pirms 16 gadiem
Šiki! Jācer, ka arī nākamgad letiņi spēs parādīt savu māku.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.