Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Ainārs Ramats Igaunijas autokrosa čempionātā izcīna vicečempiona titulu

Ainārs Ramats Igaunijas autokrosa čempionātā izcīna vicečempiona titulu
Ainārs Ramats. Foto: Urmo Sibul

Igaunijas autokrosa čempionātā šogad pie medaļām absolūtajā kopvērtējumā tikuši vairāki latviešu sportisti.

B6000 klasē pēdējā posmā tieši Ainārs Ramats izrādījās tas, kurš izcīna uzvaru, aiz sevis atstājot Otu Kevvai un Martu Heningu. Dinārs Ramats deviņu dalībnieku konkurencē šoreiz astotais.

Kopvērtējumā par Igaunijas čempionu kļuva Markuss Haidbergs, bet ar pēdējā posma izcilo rezultātu Ainārs Ramats kļuvis par vicečempionu! Bronzas medaļa Rainam Veisbaham.

Nestartējot pēdējā posmā, Jānis Kozlovskis saglabājis septīto vietu, Dinārs Ramats devītais, Igors Sima desmitais, 12. līdz 14. vietā Andris Ribaks, Intars Bališevs un Aigars Lizums. Kopumā klasē Igaunijas čempionātā startējuši 16 dalībnieki.

D12 klasē pēdējā posmā no Latvijas braucējiem startēja Bruno Leimanis un Alvils Igovens, taču uz starta neizgāja kopvērtējuma otrajā vietā bijušais Ingus Staško.

Tapā uzvaru sasniedza Andre Motuss, pārliecinoši kļūstot par Igaunijas čempionu. Otrajā vietā Bruno Leimanis, bet trešais – Veiko Hirsniks, kuri līdz ar šiem rezultātiem izspieduši no medaļnieku pulka Staško: Hirsnik vicečempions, bet Leimanis pēc dramatiskas sezonas pirmās puses sasniedzis bronzas medaļu. Staško atstāta ceturtā kopvērtējuma vieta. Pēdējā posmā sešu dalībnieku konkurencē sesto vietu sasniedzis Igovens, šo pozīciju nodrošinot arī kopvērtējumā. Kopumā klasē Igaunijas čempionātā startējuši septiņi dalībnieki.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.