Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šlēgelmilhs aizvadījis pirmos Formula 2 treniņbraucienus

Šlēgelmilhs aizvadījis pirmos Formula 2 treniņbraucienus
Haralds Šlēgelmilhs
Foto: Artūrs Pumpurs

Haralds Šlēgelmilhs Lielbritānijas pilsētā Bedfordā aizvadījis pirmos Formula 2 „roll out” treniņbraucienus, kuru laikā veikti formulas pielāgošanas darbi, tajā skaitā izveidots individualizēts krēsla atlējums.

„Fantastiskas sajūtas atkal sēsties pie formulas stūres. Neskatoties uz faktu, ka pēdējo reizi ar formulu braucu pirms diviem gadiem, jau pēc pirmajiem pieciem apļiem sajūtas bija tādas it kā formulā pēdējo reizi būtu sēdējis tikai vakar,” saviļnots bija Haralds Šlēgelmilhs.

Harlads Šlēgelmilhs savā autosportista karjerā pilotējis dažādas formulas, tomēr bija patīkami pārsteigts par Formula 2 tehnisko līmeni: „Formulai tiešām ir ļoti daudz un dažādu regulēšanas iespēju, kādu citos čempionātos nemaz nav. Formulai ir precīza vadāmībā, kas mijiedarbībā ar 500 Zs jaudīgo turbo motoru ļāva man baudīt katru trasē veikto apli.”

Jau vēstīts, ka Šlēgelmilhs šī mēneša beigās dosies uz Moncu, lai startētu pēdējā F2 čempionāta posmā. Vairāk par Haralda gatavošanos startam un gaitām Moncā sekojiet līdzi Twitter kontā @haraldracing.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts


, 2012-09-19 12:51, pirms 12 gadiem
Celmiņš vārds vārdā pārkopējis Alda Putniņa rakstu, kas redzams iekš F1LV blogs | Vieta, kur satiekas LV F1 fani
Celmiņ - nesmuki...
Harim - tagad vai nekad!
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.