Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

STARD komanda plāno paturēt sastāvā Baumani

Ints Megnis
Ints Megnis

STARD komanda plāno paturēt sastāvā Baumani
Jānis Baumanis. Foto: fiaworldrallycross.com

Austrijas rallijkrosa komanda STARD veido jaunu "Ford Fiesta" automašīnu dalībai nākamās sezonas pasaules čempionātā un plāno sastāvā paturēt latvieti Jāni Baumani.

Baumanis šogad pasaules čempionāta sezonu noslēdza devītajā vietā, kas bija augstākā bez jebkāda rūpnīcas atbalsta. Ņemot vērā, ka pasaules čempionātu pametušas divas spēcīgākās komandas "PSRX Volkswagen Sweden" un "EKS Audi Sport", tāpat rallijkrosa programmu slēgusi "Peugeot" rūpnīca, kas līdz šim sadarbojās ar "Team Hansen", nākamgad vietu izkārtojums starp pilotiem un vienībām ievērojami atšķirsies un uzvarēt iespēja būs arī tiem, kas līdz šim tehnisko iespēju dēļ palikuši ēnā.

Kā vēsta organizatori, STARD nākamajā sezonā cer cīnīties par augstākām vietām. "Esam ļoti laimīgi par šī gada rezultātiem. Domāju, visi uzskatīja, ka starp privātajām un vadošajām komandām būs lielāks atstatums, bet mēs pierādījām, ka ar pareiziem uzlabojumiem, pareizu pieeju un pēdējos gados iegūtu pieredzi ir iespējams samazināt atstatumu. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu, kad bija šis pats braucējs un mašīnas struktūra, šogad bijām tiešām progresējuši un esam laimīgi ar rezultātiem," pauž STARD izpilddirektors Mihaels Sakovics.

"Šobrīd izstrādājam jaunu mašīnu, kas izmaksās būs vēl efektīvāka, kā arī veicam vairākas lielas izmaiņas, bet nemainām sevi pierādījušo un veiksmīgo filozofiju," saka Sakovics, savu mašīnu nosaucot par "augstākā līmeņa, klientam draudzīgu, izmaksās efektīvu un ārkārtīgi uzticamu".

Baumanis šogad sasniedza finālu Kanādas posmā, kur turklāt ieguva "Super Charge Award" par ātrāko reakciju startā. "Mūsu mērķis un plāns ir turpināt ar Jāni. Esam mūsu sadarbību ļoti uzlabojuši. Starp mums ir uzticība, pārliecība un mēs saprotam viens otru, kas ir atslēga šī gada panākumos un pieklājīgajos rezultātos. Arī viņš regulāri progresē kā braucējs, tāpēc esam ļoti laimīgi turpināt šo darbu," saka Sakovics, paužot, ka komanda cer arī pieteikt čempionātam otru mašīnu.

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship

     [+] [-]

, 2018-12-18 18:03, pirms 5 gadiem
Jānis ar Reini vienā komandā tas būtu super !

     [+] [-]

, 2018-12-18 18:25, pirms 5 gadiem
Būtu jau super! Bet ja tā padomā, kamēr abu džeku Tēvi savā starpā nesāks sadarboties un nevilks deķi katrs uz savu pusi, tur nekā nebūs. Žēl, bet tā ir.
Zinot abu džeku potenciālu, būtu varen stipra komanda.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-18 18:29, pirms 5 gadiem
nu ko lielie dūži būs prom , tagad jācer ,ka Jānis spēs sevi pierādīt pa īstam ,jo "plaisa" starp rūpnīcu un privātajiem bija milzīga

     [+] [-]

, 2018-12-18 19:37, pirms 5 gadiem
Laba ziņa. Lai sanāk viss iecerētais, tu to vari, Jāni!