Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' komandai trūka līdzekļu, lai iegādātos Ožjē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Citroen'' komandai trūka līdzekļu, lai iegādātos Ožjē
2017. gada "Citroen C3 WRC" modelis
Foto: motorsport.com

Kā ziņo franču L'Equipe, tad ''Citroen'' komandai esot trūkuši līdzekļi, lai savā īpašumā iegādātos četrkārtējo pasaules rallija čempionu (WRC) Sebastjanu Ožjē.

Nesen noskaidrojās, ka Ožjē karjeru turpinās M-Sport vienībā, tādējādi pieliekot punktu baumām par to, kurā komandā karjeru turpinās franču sportists. Pirms pievienošanās M-Sport Ožjē aizvadīja testus arī ar ''Toyota'' vienību, taču vēlāk viņš paziņoja, ka karjeru turpinās Malkolma Vilsona komandā.

Kā ziņo franču L'Equipe, tad arī ''Citroen'' vēlējās savā īpašumā iegūt Ožjē, taču esot pietrūcis gan laiks, gan arī līdzekļi.

''Kad pilotu tirgū parādās tāds sportists, kurš izcīnījis pēdējos četrus čempiontitulus, tad mums ir pienākums runāt ar viņu un mēģināt sadarboties,'' saka Īvs Meitons, kurš atzina, ka neviens neaizcirta durvis viņam priekšā, vienkārši ''Citroen'' pietrūka laika. ''Papildus tam bija virkne ierobežojumu, kuru dēļ mēs nevarējām atļauties Ožjē.''

Tiek ziņots, ka mašīnas šasijas izgatavošana un apkalpošana sezonas laikā papildus komandai izmaksātu 3 līdz 4 miljonus eiro, kuru kompānijai neesot. Tāpat arī nāktos meklēt līdzekļus, lai nosegtu Ožjē algu, kurš iepriekš VW saņēma astoņus miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-19 09:16, pirms 7 gadiem
Labi, ka M-Sport pietika līdzekļu. Tas būtu šausmīgi, ja pēdējo gadu čempions nestartētu tikai tāpēc, ka neviena komanda nav spējīga viņam samaksāt.