Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Sešu stundu izturības sacīkstēs Biķerniekos pieteikušās 22 komandas

Sešu stundu izturības sacīkstēs Biķerniekos pieteikušās 22 komandas
''Flash Racing''
Publicitātes foto

Biķernieku trasē, 20. un 21. augustā, Baltijas autošosejas festivāla „Riga Summer Race” ietvaros norisināsies vēl nebijušas “ENEOS Oil 6H izturības sacensības”, kurām dalību pieteikušas 22 komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Zviedrijas.

Par godu festivāla „Riga Summer Race” 5 gadu jubilejai ierasto 4 stundu vietā komandas piedalīsies 6 stundu izturības braucienā. Starts “ENEOS OIL 6H izturības sacensībām” paredzēts festivāla pirmajā dienā, 20. augustā, plkst. 14:00 un ilgs līdz pat plkst. 20:00, kad uzzināsim visizturīgāko un veiksmīgāko komandu.

Šobrīd izturības braucienam pieteikušās 22 komandas, viņu vidū arī četras latviešu komandas, tajā skaitā „Zvaigzne Motorsport”, kas sezonu iesākusi ar lielām ambīcijām un arī šajā posmā cīnīsies par uzvaru. Tāpat uz augstiem rezultātiem pretendē “Flash Racing” komanda. Pirmo reizi šajā posmā savu dalību izturības sacensībās pieteikusi arī latviešu „Bruno Racing Team”, un tāpat kā citus gadus uz starta stāsies arī “AlfaClub racing” komanda.

Pēc aizvadītajiem sezonas posmiem visu klašu kopvērtējumā pirmās trīs vietas ieņem lietuviešu pārstāvētās komandas. Pirmo vietu šobrīd ieņem „RIMO” komanda (Diesel), otrajā pozīcijā atrodas „Lexus Team LT” (GT) un trešajā vietā ir „Carre &MVP by Algirdai” (X1), kas arī šajā posmā aizstāvēs savas līdz šim iegūtās pozīcijas. Intrigu par uzvaru sešu stundu sacīkstēs sagādās arī “4RACE” komanda no Lietuvas ar “Porsche 911 GT3” automašīnu.

Divu dienu garumā „Riga Summer Race” ietvaros Biķerniekos redzēsim arī „Baltic Touring Cars”, „Kumho Challenge” klases braucējus, kā arī Igaunijas čempionāta “BMW 325” klases automašīnas. Tiks noskaidroti arī „Legend Cars” kausa ieguvēji un būs iespēja vērot unikālu vēsturisko automašīnu VAZ un VOLGA izturības braucienu.

Biļetes uz Baltijas autošosejas festivālu „Riga Summer Race” iespējams iegādāties bilesuserviss.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā uz abām dienām 7.00 €, sacensību dienā 10.00 €, bērniem līdz 12 gadu vecumam, invalīdiem un pensionāriem ieeja bez maksas.

Plašāku informāciju par Baltijas autošosejas festivālu „Riga Summer Race” iespējams iegūt oficiālajā čempionāta mājaslapā BaTCC vai Facebook lapā „Riga Summer Race”.

Informāciju sagatavoja:
Evita Tīdmane


Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Volfs nosauc galveno kandidātu uz Hamiltona vietu "Mercedes"

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atklāti atzinis, ka galvenais pretendents uz vakanto Luisa Hamiltona vietu sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā ir jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.
Foto: Andris Smilšarājs

Nacionālā kausa pirmajā posmā "MX Pro" klasē Kokins uzveic Šileiku un Freibergu

Sestdien, 13. aprīlī, Pilsblīdenes mototrasē aizvadīts Nacionālā kausa pirmais posms motokrosā.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.