Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kandavas kartingtrase atjauno savu darbību

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kandavas kartingtrase atjauno savu darbību
Foto: www.kartodroms.lv

Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede paziņojusi, ka Kandavas kartodroma trases darbība atkal ir atjaunota.

Jau vairākkārt esam ziņojuši par pensionētās juristes Elzas Freibergas cīņu ar Kandavas kartodromu, kā rezultātā trase tika vairākas reizes tika slēgta. Pagājušā gada izskaņā 20. oktobrī šajā modernajā trasē bija jānotiek sacensībām, taču tās nenotika.

''Ar dziļu nožēlu esam spiesti paziņot, ka gaidītās sacensības 20. oktobrī nenotiks. Elza Freiberga ir guvusi panākumus savā kārtējā tiesvedībā, šoreiz apstrīdot Kandavas Novada domes lēmumu par trases darbības atjaunošanu. Tiesa ir noraidījusi pagaidu noregulējuma iespēju un lēmusi, ka trase nedrīkst darbu turpināt. Šis lēmums ir jārespektē, lai cik netaisns viņš neliktos. Lūdzu, neprasiet izskaidrot juridiskās detaļas, tas ir kļuvis par pilna laika darbu, lai tās saprastu, kur nu vēl vienkāršā veidā izskaidrot...'' toreiz vēstīja Kandavas Kartodroms.

Taču otrdien Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede paziņoja, ka trases darbība ir atjaunota. ''Priecīga ziņa! Šodien esam saņēmuši tiesas spriedumu, ka Kandavas kartingtrases darbība ir atjaunota. Jau ar šodienu var darboties nomas karti. Saskaņojot ar domi, var rīkot publiskos pasākumus - sacensības. Jārēķinās tikai ar to, ka gan jau spriedums tiks pārsūdzēts. Paldies visiem, visiem par atbalstu, mēs esam sadzirdēti.''

''Ar prieku rakstām jums šo ierakstu, ka tiesa ir lēmusi atļaut Kandavas kartodroma darbību! Paldies visiem, kuri palīdzēja cīnīties par trases darbības atjaunošanu. Tiekamies Kandavas kartodromā šī gada pirmajās sacensībās 1. maijā, un tad ar nepacietību gaidīsim LČ/PK 2. posmu - 8.jūnijā. Uz tikšanos sacensībās,'' priecīgi raksta Kandavas Kartinga Klubs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed
Kandavas Kartinga Klubs

     [+] [-]

, 2019-04-18 08:57, pirms 5 gadiem
Elzas kundze vēl jau cīnīsies.
Kaut vai principa pēc, zinot kādas naudas kules aiz tās trases stāv.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-18 09:48, pirms 5 gadiem
Kartings ir autosporta pamats, kur braukt māku apgūst simtiem bērnu un jauniešu. Kandava ir kartinga šūpulis vēl no Elzas kundzes bērnības. Un Elzas kundzes kaitniecība ir nevis pret kādu naudas kuli, bet gan pret tiem bērniem un jauniešiem, kuri nesēž stundām pie datora, bet gan mācās skrūvēt un mācās braukt.
Rīgā dzīvojošā Elzas kundze labāk veltitu savu enerģiju politikai vai sociāliem jautājumiem, nevis gajusi krusta gājienā pret iedomātu ļaundari!

     [+] [-]

, 2019-04-18 12:22, pirms 5 gadiem
Man arī apakšējiem kaimiņiem traucē, ka bērni pa istabu skraida... Te laikam līdzīgs stāsts!

     [+] [-]

, 2019-04-18 13:27, pirms 5 gadiem
Kamēr vecajai pensei ir krampis viņa nepadosies, simts punkti, kad atkal trase tiks slēgta. Tomēr, kamēr ir vaļā ,dodamies izbaudīt kartingus