Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Keslovskim trešā uzvara pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Keslovskim trešā uzvara pēc kārtas
Breds Keslovskis savā auto (priekšplānā)
Foto: AFP/Scanpix

Savu trešo uzvaru pēc kārtas NASCAR "Monster Enrgy Cup Series" izcīnīja Breds Keslovskis, tādējādi garantējot sev vietu arī nākošajā izslēgšanas turnīra kārtā.

Brets Keslovskis pēdējā mēneša laikā ir pamatīgi satricinājis NASCAR spēcīgāko sacīkšu seriāla šķietami jau mierīgo dzīvi, kas šajā sezonā tika pavadīta "lielā trjinieka" zīmē, jo Kevins Harviks, Kails Bušs un Martins Truekss bija guvuši lielāko daļu uzvaru regulārajā sezonā. Nu šim trijniekiem ir pievienojies arī Keslovskis, kurš ir uzvarējis jau trijās sacīkstēs pēc kārtas.

Pēdējā no šīm trijām uzvarām ir izcīnīta "South Point 400" posmā, kas vienlaicīgi ir arī pirmais "Cup Series Playoffs" posms un ar šo panākumu Keslovskis ir arī garantējis sev iekļūšanu nākošajā izslēgšanas sacīkšu kārtā.

Jāsaka gan ka pats brauciens norisinājās karstos laikapstākļos un bija gana haotisks un tajā netrūka arī avāriju, taču bez Keslovska labi ar to tika galā arī Kails Larsons, kurš finišēja otrais un iepriekšējās sezonas čempions Martins Truekss juniors, kuram šoreiz trešā vieta, taču kopvērtējumā viņš ir punktu līderis.

Kevins Harviks tehnisku kibeļu dēļ palika pirmspēdējais, bet līdzšinējais punktu līderis Kails Bušs ierindojās septītajā pozīcijā.

Nākošais NASCAR "Monster Energy Cup Series" posms norisināsies pēc nedēļas, kad piloti sacentīsies Ričmondas trasē.

Atgādināsim, ka pašlaik NASCAR prestižāko sacīkšu seriāls ir iegājis savā izšķirošajā posmā, kad 16 labākie piloti cīnās desmit posmos par čempionu titulu. Ik pēc trim posmiem četri lēnākie vai mazāk punktus ieguvušie braucēji tiek atskaitīti līdz uz sezonas pēdējām sacīkstēm paliek labāko kvartets, kurš tad arī noskaidro labāko.

Izmantotie resursi:
https://www.nascar.com/