Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Amerikas autosporta leģendai jau otro reizi uzbrūk bites - slepkavas

Juris Grīns
Juris Grīns

Amerikas autosporta leģendai jau otro reizi uzbrūk bites - slepkavas
Ejdžejs Foits
Foto: Speedcafe.com

83 gadus vecais amerikāņu autosporta leģenda Ejdžejs Foits (AJ Foyt) jau otro reizi piedzīvojis bišu - slepkavu uzbrukumu, tomēr arī šoreiz viņam izdevies izdzīvot.

Āfrikas medus bišu, kas pazīstamas arī kā bites - slepkavas, uzbrukumu Foits piedzīvojis, veicot lauku darbus savā rančo Teksasas rietumos. Oficiālā paziņojumā teikts, ka pēc notikušā kādreizējais sportists bija spiests ārstēties vietējā slimnīcā, tomēr, kad veselība nostabilizējusies, viņš palaists mājās.

Pirmo reizi šādu bišu uzbrukumu Foits piedzīvoja 2005. gadā, kad viņa galvā vien tika atrasti vairāk nekā 200 dzeloņi. Abos gadījumos uzbrukuma brīdī viņš strādājis buldozerā. Šoreiz uzbrukums bijis vēl bīstamāks, jo pēc pirmā incidenta palielinājusies Foita jutība pret bišu kodumiem.

Ejdžejs Foits ir septiņkārtējs "IndyCar" čempions, kā arī pirmais no pilotiem, kuram savulaik izdevās četras reizes uzvarēt slavenajās "Indy 500" autosacīkstēs. Pēdējo lielo uzvaru kā autosportist viņš guva 1985. gada Sebringas 12 stundu sacensībās.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-17 00:08, pirms 6 gadiem
83 gados strādāt ar buldozeru? tas nav jums absentu sūkt malacis onka