Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Piektdien drifta parāde Rīgas ielās

Juris Grīns
Juris Grīns

Piektdien drifta parāde Rīgas ielās
Foto: driftlatvia.com

Nedēļas nogalē Biķerniekos, norisināsies Drift King of Riga drifta sacensības, kuru ietvaros piektdienas vakarā notiks parāde pa Rīgas pilsētas ielām.

Drifta parāde pa Rīgas ielām jau vairākus gadus ir iemantojusi Rīgas iedzīvotāju un ārzemju viesu simpātijas. Ir liels prieks vienmēr par tās apmeklētību un cilvēku prieku, kad uz ielas drifta automašīnu kolonna dodas viņiem garām.

Arī šo lielo sacensību ietvaros notiks drifta parāde, šogad pēdējo reizi pa Rīgas pilsētas ielām, un par godu tam, ka šāds spēcīgs seriāls Latvijā notiks pirmo reizi, arī pirmo reizi drifta parāde noslēgsies pavisam citā vietā kā ierasts.

Drifta parādes noslēguma vieta, jeb apstāšanās vieta būs Brīvības pieminekļa laukums, organizatori ir ļoti pagodināti, ka drifta automašīnām būs iespēja apstāties tieši šeit, tik nozīmīgā vietā. Prieks par to, ka varēsim šo parādes braucienu dāvināt kā bezmaksas pasākumu gan visiem skatītājiem, gan kā īpašu iespēju braucējiem.

Drifta parāde sāksies piektdienas vakarā 19:00 no Biķernieku sporta kompleksa. Tālākais maršruts ir pa Biķernieku ielu- Ieriķu ielu- Aleksandra Čaka iela-Marijas iela- Merķeļa iela- Krišjāņa Barona iela- Aspazijas Būlvāris- Brīvības pieminekļa laukums, aptuvenā ierāšanās tur plānota ap 19:20-19:30

Ap 20:00 drifta automašīnu parāde dosies atpakaļ uz Biķernieku sporta kompleksu, maršruts-Aspazijas bulvāris- 13 Janvāra iela -11 novembra krastmala- Krasta iela-Slāvu iela(dienvidu tilta pārvads)-Lubānas iela- Andreja Saharova iela- Augusta Deglava iela- Ulbrokas iela- Sergeja Eizenšteina iela.

Aicinām visus apmeklēt drifta parādi pa Rīgas pilsētas ielām un svinēt šo svētkus kopā ar mums.

Jau sestdien un svētdien visi laipni aicināti uz Biķernieku trasi kur pirmo reizi spēcīgākais Polijas drifta seriāls notiks Biķerniekos, papildus tam notiks arī Latvijas drifta čempionāts, šī būs pirmā reize, kad Biķerniekos vienā nedēļas nogalē notiks 3 drifta sacensības, un PRO klase brauks 2 dažādas trases konfigurācijas, solot skatītājiem abu dienu laikā vairāk kā 150 tandēmu braucienus!

Biļetes ir iespējams iegādāties gan vienas dienas sacensību apmeklēšanai, gan divu dienu sacensību apmeklēšanai. Sacensību dienā būs iespējams iegādāties arī dalībnieku parka biļetes un VIP zonas biļetes.

     [+] [-]

, 2016-09-15 16:29, pirms 8 gadiem
cerams neietrieksies nekur