Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: Šlēgelmilhs ar 200 km/h lielu ātrumu veic apdzīšanu un izcīna uzvaru klasē

Nesen SPĀ-Frankošampas trasē Beļģijā norisinājās "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta ceturtais posms, kurā uz starta 47 braucēju konkurencē stājās arī Latvijas autobraucējs Haralds Šlēgelmilhs. Šis posms mūsu sportistam bija ļoti veiksmīgs, jo pirmajā braucienā Haralds izcīnīja otro vietu absolūti un pirmo PRO ieskaites klasē. Kā atzīst sportists, tad cīņā par uzvaru viņš ar apmēram 200 km/h lielu ātrumu esot veicis ļoti skaistu apdzīšanu slavenajā eau rouge līkumā. ''Apdzīt pa ārmalu (video no 4:30) tādā braucienā ir īpašas sajūtas,'' saka mūsu sportists, kurš piebilda, ka šis esot slavenākais līkums pasaulē.''Kā teica inženieris, tad šim manevram vajagot "olas"... Bet, iedziļinoties tajā, zināju, ka esmu tajā līkumā mazliet ātrāks. No līkuma vidus griežot, viņš būtu spiests aptuveni 5 - 8 metrus ātrāk bremzēt! Tieši tik, cik nepieciešams, lai tiktu garām,'' savu apdzīšanu komentē Haralds.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 09:55, pirms 8 gadiem
Šitādam manevram vajag iekšas. Ja otrs nepiekāptos, abi būtu kūleņojuši.

     [+] [-]

, 2016-08-16 10:02, pirms 8 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Šitādam manevram vajag iekšas. Ja otrs nepiekāptos, abi būtu kūleņojuši.
tādam manevram nevajag iekšas, vajag pašsavaldību, jo ja roka notrīcēs, būs kontakts un avārija. abi ļoti labi izvilka līkumu, kas varētu būt arī viņu pēdējais līkums, līdz ar to, pēdējos piecpadsmit gadus visi izbrauc to līkumu. Tik neparādīja beigas, es domāju, ka Šlegi beigās varētu apdzīt atpakaļ.
Manā ieskatā apdzīt jau varēja pirmā apļa beigās, kad bija labākā pozīcijā, bet kā redzam, tas, kas sedzās beigās to līkumu izņēma pat ātrāk. Tur bija jānirst līkumā iekšā, kad bus stop līkumā sedzējs bija izbraucis ārpus trases, sedzējs būtu spiests palaist garām, citādi būtu track limits un sods.