Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Turpinās ''Ziemas kausa Raibenēs'' izcīņa

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Turpinās ''Ziemas kausa Raibenēs'' izcīņa
www.stiprsfoto.lv

Uz ceturto ''Ziema kausa Raibenēs” izcīņas posmu 12. februārī Madonas pusē pulcējās ap 40 dalībniekiem, tostarp vairākiem no viņiem šīs bija pirmās sacensības Raibenes trasē.

Trases labāko laiku (4:03,25) svētdien sasniedza Andris Aleksejevs ar VW Golf, startējot priekšpiedziņas klasē automašīnām ar radzēm. Otrā vieta šajā vērtējumā Jurim Titovam, trešais Aivars Bajārs. Aleksejevs pirmais arī priekšpiedziņas automašīnu klasē bez radzēm, aiz sevis atstājot Aivaru un Aigaru Bajārus.

RWD ar radzēm vērtējumā kārtējo reizi nepārspēts palika Kalvis Tēts, otrajā vietā šeit Artūrs Grigorjevs,bet trešais finišēja Jānis Vējiņš. Starp RWD bez radzēm dalībniekiem pirmo vietu izcīnīja Varis Reinholds, nākamie pjedestāla pakāpieni attiecīgi Jānim Romanovskim un Jānim Vējiņam.

Visplašāk pārstāvētajā klasē 4 WD ar radzēm 16 dalībnieku konkurencē ātrākais Raibenes trasē bija Rolands Kaucis, otrā vieta Mārtiņam Ločmelim un trešā Kārlim Nebaram. Savukārt vērtējumā 4 WD bez radzēm pirmais Jānis Burka, otrajā vietā ierindojās Jānis Knape un aiz viņa Mārtiņš Ločmelis.

Šoreiz Raibenes trasē devas ne tikai sacensību dalībnieki. Vairākkārtējie “Ziemas kausa Raibenēs” posmu uzvarētāji Kārlis Nebars un Rolands Kaucis izvizināja Sandru Kovaļevsku un Lindu Liepiņu, kuras šo izdevību ieguva, uzvarot Raibenes Racing track/ 707 racing team Facebook lapā izsludinātajā konkursā.

Organizatori sola šādu iespēju dot arī citiem interesentiem, protams, ja saglabāsies ziemīgie laika apstākļi un nākamie kausa izcīņas posmi norisināsies, kā plānots.

Visa pasākuma laikā Raibenes trasē norisinājās arī jaunā Audi SQ7 un Audi Q2 prezentācija, kur visiem gribētājiem bija iespēja apskatīt, aptaustīt un arī iesēsties jaunajās automašīnās.

4.posma rezultāti

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova