Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Vecpils trase gatavojas otrajam Folkreisa un krosa ziemas kausa posmam

Vecpils trase gatavojas otrajam Folkreisa un krosa ziemas kausa posmam
Foto: autocross.lv

Vecpils autotrase ziņo, ka notiek aktīva gatavošanās LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa otrajam posmam. Tas tiek veidots kā plānots – 20. janvārī, šo sestdien! Kā ierasts, posma norises apstiprinājums gaidāms ceturtdien.

Tā kā gada pirmā sacīkste Upesciemā tika pārcelta par nedēļu uz priekšu, tā uzstūmās virsū nākamajai sacīkstei, kas paredzēta šo sestdien. Tas nozīmē, ka sportistiem palicis minimāls laiks, lai gatavotos gaidāmajai cīņai.

Laika prognozes sola sala saglabāšanos, turklāt beidzot arī sniegu, kas sacīksti izveidotu patiesi ziemīgu. Tajā pašā laikā saglabājas bažas par iespējamiem atkušņiem, tāpēc gala vārds – ceturtdien. Arī par krosa klases riepu nosacījumiem izšķirošā ziņa ceturtdien, taču rīkotāji ziņo, ka “90%, ka būs jāizmanto bezradžu riepas”.

Vecpils autotrase vērš uzmanību uz kārtējo jauninājumu sportistu un skatītāju ērtībām. Aptuveni piecus kilometrus no trases dabūjamas guļvietas par simbolisku samaksu – 7 eur no cilvēka. Šī ir lieliska opcija tālāku ceļu veikušajām komandām pirms gaidāmās cīņas atpūsties. Par apstākļiem un nosacījumiem informācija pa tālruni 29166729 (Ruta). Ņemot vērā iespējamo pieprasījumu, aicinājums neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi.

Ja laika apstākļi ļaus aizvadīt sestdienas sacīksti, tad folkreiss svinēs nozīmīgu jubileju – 100. Latvijas folkreisa sacensību!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.