Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

LAF prezidents Kisiels: "Plānoju ieviest dzīvē visu, par ko runājām, kad mani ievēlēja"

Juris Grīns
Juris Grīns

LAF prezidents Kisiels: "Plānoju ieviest dzīvē visu, par ko runājām, kad mani ievēlēja"
Raimonds Kisiels. Foto: publicitātes

2018.gads Latvijas Automobiļu federācijā ienesa jaunas vēsmas. Gada sākumā tika ievēlēts jauns prezidents un Jāni Nagli šajā amatā nu ir nomainījis Raimonds Kisiels. Jau savā pieteikumā viņš atzina, ka nav no tiem cilvēkiem, kas publiski daudz runā, vai no tiem, kas dzītos pēc publicitātes, iespējams tieši tādēļ viņa darbība kā LAF prezidentam plašākai publikai nav spilgti pamanāma, tomēr daudz kas jau ir mainījies un uzņemtais kurss tiek turēts, kā arī - jau ir sajūtami pirmie darba augļi pavisam taustāmā veidā.

Kā vienu no saviem darba uzdevumiem Raimonds izvirzīja visiem tik aktuālo jautājumu par federācijas ģenerālsponsora atrašanu. Jautājuma aktualitāte saasinājusies tieši tagad - gada noslēgumā, kad nodokļu reformas dēļ federācijas budžeta ienākumi, neskatoties uz ļoti piesardzīgajām prognozēm, ir stipri samazinājušies. Lai nodrošinātu darbu vismaz esošajā līmenī, naudas jautājums ir ļoti aktuāls. Taču prezidenta ambīcijas nav tikai saglabāt esošās funkcijas. Tiek strādāts pie tā, lai mēs ne tikai izdzīvotu sarežģītos apstākļos, bet lai LAF rīcībā būtu resursi attīstībai.

Pateicoties mūsu prezidenta Raimonda Kisiela neatlaidībai un dedzībai, LAF gada otrajā pusē parādījās pirmais atbalstītājs un ienāca pirmā nauda. Sekretariātam izstrādājot darbības plānu, LAF pienācīgā līmenī varēja nodrošināt FIA reģionālās konferences norisi. "Nav noslēpums, ka šādas konferences rīkošana ir dārgs prieks - īpaši, ņemot vērā visas prasības, kādas izvirza FIA. Bez Raimonda aktīvās iesaistīšanās finansējuma jautājuma risināšanā, tas noteikti mums nebūtu bijis iespējams. Piebildīšu, ka novērtējumu par konferenci esam saņēmuši pašu augstāko," tā FIA reģionālās konferences organizēšanu un norisi komentē LAF ģenerālsekretāre Linda Medne.

Jāpiemin, ka piesaistītā finansējuma iespējas ar konferenci vien neaprobežojās. Neskatoties uz to, ka LAF sekretariāta budžets tika plānots piesardzīgs un nebija iespējas ieplānot atbalstu Latviju pārstāvošajiem sportistiem, tika rasta iespēja 2400 EUR apmērā materiāli atbalstīt kartinga braucēju komandu tērpu līdzfinansēšanai, kas bija nepieciešams mūsu komandas vizuālās identitātes uzturēšanai prestižo "Rotax Max Grand Finals" sacensību norises laikā Brazīlijā.

"Darbs turpinās. Šis ir tikai sākums. Plānoju ieviest dzīvē visu to, par ko runājām brīdī, kad par mani balsis atdeva lielais vairums LAF biedru. Paldies par pausto uzticību," tā LAF prezidents Raimonds Kisiels.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Pavlovska
LAF preses sekretāre

  +1 [+] [-]

, 2018-12-14 12:20, pirms 5 gadiem
Man nav nekas pret Kisielu un LAF, bet šis vārsmojums izklausās pēc PSRS laiku kaut kādas propagandas. Bez satura.

Ja jau ir tādas grūtības ar līdzekļiem, vai bija nepieciešams tērēt lielu naudu tai konferencei?