Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Minirallijs ''Gulbis'' dalībniekiem sola izbaudīt īstu rallija sajūtu

Minirallijs ''Gulbis'' dalībniekiem sola izbaudīt īstu rallija sajūtu
Foto: Raimonds Bērziņš, 4rati.lv

Ar sacensībām “Gulbis” turpināsies 2019.gada minirallija sezona. Gulbenes pusē notiekošās sacensības gaidīs sportistus, skatītājus un līdzjutējus 8.jūnijā.

“Gulbis” pagājušajā gadā ieguva godpilno labākā minirallija titulu Latvijas Minirallija kausa 2018. gada sezonas dalībnieku vērtējumā un organizatori neslēpj, ka arī šogad tiek cītīgi strādāts, lai sacensību finišā braucēji būtu gandarīti un izbaudījuši īstu rallija sajūtu.

Visi seši sacensību ātrumposmi norisināsies uz grants seguma ceļiem Gulbenes apkārtnē un kopējais distances garums, kas veicams sacensību režīmā, pārsniegs 20 km. Minirallija “Gulbis”sacensību vadītājs Jānis Sniedzāns stāsta, ka trase ir izveidota, izmantojot leģendārā ziemas rallija “Sarma” ātrumposmus – gan labi zināmus, gan kādu laiku nebrauktus.

Kā jau ierasts, arī šogad minirallija centrs būs izvietots Gulbenē, Kļavu ielā 30. 8.jūnija rīta pusi dalībnieki veltīs, lai iepazītos ar trasi un pirmās ekipāžas starts plānots 13:40. Pēc aizraujošām cīņām ātrumposmos uzvarētāji tiks sveikti apbalvošanas ceremonijā Gulbenes centrālajā skvērā 20:20.

Pieteikšanās minirallijam “Gulbis 2019” notiek interneta vietnē Minirallijs – 2019. gada Latvijas kausa... Dalībnieki sacensībām varēs pieteikties līdz 31.maijam, bet jau šobrīd sarakstā atrodami 40 ekipāžu pieteikumi – gan iepriekšējos gados minirallija trasē sevi pierādījuši braucēji, gan arī pavisam jauni dueti.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova, minirallija “Gulbis 2019” preses sekretāre


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.