Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

5.maijā sadarbībā ar ''Ghetto Family'' startēs autošosejas sacensības ''Dzintara Aplis 2014''

5.maijā sadarbībā ar ''Ghetto Family'' startēs autošosejas sacensības ''Dzintara Aplis 2014''
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed.lv

Jau šī gada 5.maijā leģendārajā Biķernieku kompleksās sporta bāzes trasē norisināsies pirmās vēsturisko automobīļu 2014.gada sezonas autošosejas atklāšanas sacensības „Dzintara Aplis 2014”.

Šogad šīs sacensības tiek organizētas sadarbībā ar „Ghetto Family”, pasākumu producentu apvienību, kuri ir vadošie ielu sporta un kultūras pasākumu „Ghetto Games” organizētāji Latvijā.

„Dzintara Aplis” ir īpašs ar savām vērtībām – seniem auto un tradīcijām. Šī gada sacensībās, kā jau ierasts, „Dzintara Aplī” rūks un startēs Padomju laika „Mersedesi” jeb „Volgas” klases automašīnas, viena no visu laiku izplatītākajām un kvalitatīvākajām Padomju Savienībā ražotajām automašīnām – „Vaz” un „Formulas” klases spēkrati, kuras savulaik īpaši tika būvētas šosejas sacensību vajadzībām.

Kopumā šogad ir paredzēti septiņi „Dzintara Apļa” posmi, piesātināti ar interesantiem notikumiem un aktivitātēm, kuri ilgs līdz pat septembra vidum un pulcēs visus retro auto entuziastus Biķernieku kompleksās sporta bāzes trasē. Pirmais posms norisināsies jau mazāk kā pēc mēneša – 5. maijā un pirmie starta šāvieni automobiļiem tiks doti precīzi pl.14:00.

Dzintara aplis 2014

Izmantotie resursi:
Dzintara Aplis Sākums - Dzintara Aplis