Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" pastiprinās ar somu Kilmekorpi

"Lokomotīve" pastiprinās ar somu Kilmekorpi
Romāns Považnijs paliek Daugavpilī
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils spīdveja klubs "Lokomotīve" panācis vienošanos ar somu spīdvejistu Jonasu Kilmekorpi, tādējādi jau otro gadu pēc kārtas mūsu komandā brauks Somijas izlases braucējs.

Ja līdz šim kuluāros tika runāts par iespējamo zviedra Petera Ljunga un dāņa Čārlija Gjedes piesaisti, par Kilmekorpi tika noklusēts, tādējādi līguma parakstīšana ar viņu varētu pārsteigt daudzus. Zviedrijā dzimušais Somiju pārstāvošais spīdvejists savas līdzšinējās karjeras laikā Polijā nav izcēlies ar spīdošu braukšanu, taču bijis salīdzinoši stabils. Aizvadīto gadu viņš pavadīja Ribņikas "RKM", kura rindās bija viens no vadošajiem komandas braucējiem. Vidēji vienā braucienā viņam 1,653 punkti, kas bijis nedaudz vājāks rezultāts nekā pazīstamajam ukrainim Andrejam Karpovam, kā arī nedaudz labāks par Romāna Považnija iespēto "Lokomotīvē".

Runājot par Považniju, arī viņu nākamgad redzēsim "Lokomotīvē". Jau iepriekš "Loko" preizdents Vladimirs Ribņikovs sarunās ar portālu Sportacentrs.com bija paziņojis, ka līgums ar Považniju tiks pagarināts, bet nu tas paveikts arī oficiāli.

30 gadus vecais Kilmekorpi savas karjeras laikā paspējis trīs reizes stāties uz starta "Grand Prix" seriāla posmos, kvalificēties pasaules junioru čempionātam, kā arī pārstāvēt Somijas izlasi. Atgādināsim, ka iepriekšējā gadā "Loko" pārstāvēja cits Somijas izlases braucējs Kauko Nieminens, kurš gan tā arī neaizvadīja nevienu sacīksti.

Līdz ar līgumu parakstīšanu ar Považniju un Kilmekorpi praktiski noslēgusies sastāva komplektācija gaidāmajai sezonai. Vēl gan ir varbūtība, ka tiks parakstīts vēl kāds ārzemnieks, un tiek izskatīti vairāki varianti, bet Čārlija Gjedes variants jau ir atkritis. Sekosim līdzi informācijai, jo drīz varētu tikt paziņots pēdējais jaunpienācējs.


, 2011-01-14 13:19, pirms 13 gadiem
Nauri.... kad būs sezonas prevjūūū? iepr. reizes labi sanācis. un ja var - kādu nelielu ieskatu citu komandu sastāvos uz doto brīdi.
, 2011-01-14 13:29, pirms 13 gadiem
el_ivar rakstīja: Nauri.... kad būs sezonas prevjūūū? iepr. reizes labi sanācis. un ja var - kādu nelielu ieskatu citu komandu sastāvos uz doto brīdi.
Tas būs tuvāk brīdim, kad visu komandu sastāvi būs zināmi.
, 2011-01-14 13:32, pirms 13 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: Tas būs tuvāk brīdim, kad visu komandu sastāvi būs zināmi.
bet esmu drošs, ka jau tika noslēgti vairāki līgumi... vismaz pāris teikumos par katru komandu...

skaidra lieta ka tuvāk sezonai būs lielāka skaidrība.

vienkārši nezinu poļu valodu.. viņu mājaslapās slikti sanāk ko saprast.

nu kā vēlies. tik un tā paldies par darbu
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.