Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jūlija beigās Rīgā varēs vērot "Latvijas NASCAR" sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Jūlija beigās Rīgā varēs vērot "Latvijas NASCAR" sacīkstes
Foto: publicitātes

Pēc trim nedēļām, 28. jūlijā, Rīgā norisināsies Baltijas autošosejas čempionāta ceturtais posms „MOTUL Grand Prix” jeb sacīkstes, kurām dots nosaukums “LATVIJAS NASCAR”. Vēsturisko automobiļu seriāla “Dzintara aplis” un “Hankook Trophy” klašu dalībnieki ierastā lielā auto apļa vietā sacentīsies Biķernieku ovāla trasē. Šādā trases konfigurācijā dalībnieki dodas tikai reizi gadā.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma tikai pirms gada autošosejas braucēji atgriezās Biķernieku trases īpašajā konfigurācijā – ovāla trasē, lai aizvadītu pirmās “LATVIJAS NASCAR” sacīkstes. 28. jūlijā dalībnieki atgriezīsies šajā trases konfigurācijā, skatītājiem solot aizraujošas cīņas ar sānslīdēm un līkumos kaucošām riepām.

“Šī neierastā Biķernieku trases konfigurācija ir īpaši interesanta tieši skatītājiem, jo ovāla aplis ir salīdzinoši īss un automašīnas pabrauc garām tribīnēm vidēji ik pa 50 sekundēm. Tieši tāpēc esam padarīšu šo posmu pieejamu visiem interesentiem arī cenas ziņā,” stāsta Andis Meilands, posma organizators.

Uz starta Biķernieku trasē stāsies „Hankook Trophy” Nacionālās klases, Super 1600 un LADA Open klašu autosportisti, kā arī vēsturisko automobiļu seriāla „Dzintara aplis” VAZ un Volga klašu dalībnieki.

Organizatori ir parūpējušies, lai šis posms būtu pieejams visiem interesentiem, tāpēc biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 3 Eur („Biļešu Serviss” kasēs un internetā). Bērni līdz 12 gadu vecumam (pieaugušo pavadībā), pensionāri un invalīdi, uzrādot derīgu apliecību, sacensības varēs apmeklēt bez maksas.

Plašāka informācija oficiālajā mājaslapā "www.batcc.eu" vai Facebook lapā „Baltic Touring Car Championship”.

Informāciju sagatavoja:
Evita Tīdmane

     [+] [-]

, 2018-07-13 16:21, pirms 6 gadiem
Ko vel neizdomas😄😄😄 nu nosaukums😄😄😄

     [+] [-]

, 2018-07-14 06:52, pirms 6 gadiem
Benkingu vajag - pat Martinsvilā ir pāris grādi bet vispār varētu būt interesanta pagrūstīšanās. Tikai tiesneši nedrīkst pievērst uzmanību sīkumiem: 196 jūdzes te nebūs un neviens nesitīsies.