Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Serģim devītā vieta Beļģijā

Serģim devītā vieta Beļģijā
Kristers Serģis un Kaspars Stupelis
Foto: crossandracepictures.nl

Latvijas motokrosa blakusvāģu duets Kristers Serģis un Kaspars Stupelis svētdien divu braucienu summā izcīnījuši devīto vietu Beļģijā notiekošā pasaules čempionāta posmā.

Serģim un Stupelim izdevās veiksmīgs pirmais brauciens, kurā tika ieņemta otrā vieta, zaudējot vienīgi pasaules čempionāta kopvērtējuma līderiem Danielam Vilemsenam un Reto Gruteram, taču tehnisku problēmu dēļ iegūtā 23. pozīcija otrajā braucienā ievērojami pasliktināja mūsu sportistu kopējo rezultātu Beļģijas posmā.

Serģis ar Stupeli arī šķīrās no otrās vietas kopvērtējumā, atkrītot uz ceturto pozīciju.

Daudz labāk veicās pārējām Latvijas sportistu ekipāžām. Kaspars Liepiņš kopā ar beļģi Jorisu Hendriksu divu braucienu summā ierindojās trešajā vietā, pozīciju zemāk ieņēma Māris Rupeiks ar Haraldu Kurpnieku, savukārt brāļu Daideru duets ierindojās 11. vietā.

Par posma uzvarētājiem kļuva Vilemsens ar Gruteru, kuri palika nepārspēti abos braucienos.

Beļģijas "Grand Prix" kopvērtējums

Vieta Sportisti Valsts Ražotājs Punkti
1. Daniel Willemsen-Reto Grutter NL-CH VMC/Zabel 50
2. Jan Hendrickx-Tim Smeuninx B-B VMC/Zabel 42
3. Joris Hendrickx-Kaspars Liepiņš B-LV VMC/KTM 38
4. Māris Rupeiks-Haralds Kurpnieks LV-LV AYR/KTM 32
...9. Kristers Serģis-Kaspars Stupelis LV-LV AYR/KTM 22
...11. Jānis Daiders-Lauris Daiders LV-LV AYR/KTM 15

Sezonas kopvērtējums

Vieta Sportisti Valsts Ražotājs Punkti
1. Daniel Willemsen-Reto Grutter NL-CH VMC/Zabel 281
2. Jan Hendrickx-Tim Smeuninx B-B VMC/Zabel 210
3. Joris Hendrickx-Kaspars Liepiņš B-LV VMC/KTM 209
4. Kristers Serģis-Kaspars Stupelis LV-LV AYR/KTM 196
...8. Māris Rupeiks-Haralds Kurpnieks LV-LV AYR/KTM 134
...14. Jānis Daiders-Lauris Daiders LV-LV AYR/KTM 88

Izmantotie resursi:
sidecarcross.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-13 18:25, pirms 16 gadiem
Kristeram laiks pielikt punktu savai itin veiksmīgai motobraucēja karjērai!
, 2008-07-13 18:27, pirms 16 gadiem
Liekas, ka šeit parasti rezultāti ir visātrāk:
sergis.lv: Jaunumi
Slēpts komentārs: King#23
, 2008-07-13 18:39, pirms 16 gadiem
ta tam bija jabut laiks iet cienita atputa kristeram
, 2008-07-13 18:44, pirms 16 gadiem
nez kas butu ja kristers izmantotu Willemsena motoru?!
, 2008-07-13 19:31, pirms 16 gadiem
Tad nu gan... Man, protams, tie + un - ir vienaldzīgi, bet liekas jocīgi, ka saņem mīnusus par to, ka ieliec saiti, kur informācija parādījusies ātrāk nekā pilnais raksts esportā. Kad to izdarīju, šeit bija tikai raksta ievads un teksts "Informācija tiks papildināta...". Tāpat Hempo minējums "1. braucienā bija otrie... droši vien atkal tehniskas ķibeles" parādījās, kad šeit nebija ne miņas no 1. brauciena rezultātiem. Un viņa minējums izrādījās patiess, bet arī Hempo saņem mīnusus. Patīkamāk bija kontaktēties aizvakar ar "zakjeenu" un "poli1", kad meklējām labākos linkus, kur visērtāk sekot Raga un Vasiļevska rezultātiem. Vienkārši ieteicām cits citam, kur ko visoperatīvāk atrast un nespaidījām tos stulbos = un -. Bet lai nu paliek. Labāk laikam ar saviem padomiem neuzbāsties un katrs lai meklē info pēc savas saprašanas.
, 2008-07-13 19:42, pirms 16 gadiem
svaki svaki
, 2008-07-13 20:13, pirms 16 gadiem
vienkarsi_lidzjuteejs rakstīja: Tad nu gan... Man, protams, tie + un - ir vienaldzīgi, bet liekas jocīgi, ka saņem mīnusus par to, ka ieliec saiti, kur informācija parādījusies ātrāk nekā pilnais raksts esportā. Kad to izdarīju, šeit bija tikai raksta ievads un teksts "Informācija tiks papildināta...". Tāpat Hempo minējums "1. braucienā bija otrie... droši vien atkal tehniskas ķibeles" parādījās, kad šeit nebija ne miņas no 1. brauciena rezultātiem. Un viņa minējums izrādījās patiess, bet arī Hempo saņem mīnusus. Patīkamāk bija kontaktēties aizvakar ar "zakjeenu" un "poli1", kad meklējām labākos linkus, kur visērtāk sekot Raga un Vasiļevska rezultātiem. Vienkārši ieteicām cits citam, kur ko visoperatīvāk atrast un nespaidījām tos stulbos = un -. Bet lai nu paliek. Labāk laikam ar saviem padomiem neuzbāsties un katrs lai meklē info pēc savas saprašanas.


Laikam labāk vienkārši necepties par tiem + un -, ko tas Tavā dzīvē maina!? ļoti vajadzīga tā atzinība? vārdiski Tev to izskaku, vecozēn!
, 2008-07-13 20:43, pirms 16 gadiem
Tanabe rakstīja: Laikam labāk vienkārši necepties par tiem + un -, ko tas Tavā dzīvē maina!? ļoti vajadzīga tā atzinība? vārdiski Tev to izskaku, vecozēn!

Tev taisnība. Centīšos necepties. Parasti jau man tas izdodas, bet šoreiz laikam nesanāca. Gan jau esi ievērojis, ka bieži komentāros uzrodas kāds "citplanētietis", kurš vispār neapjēdz par kādu sporta veidu ir runa. Viņam galvenais ir atstāt kādu rupju vai viņaprāt asprātīgu komentu. Pēc tam pieļauju domu, ka tas pats aktieris ar citu lietotāja vārdu vai pat vairākiem savas jēlības "sapluso". Savukārt, citreiz ļoti sakarīgi komenti neizprotami ir "samīnusoti". Es, protams, sevi neuzskatu par baigo spečuku visos sporta veidos, bet, tā kā savos četrdesmit ar astīti dažos arī esmu patrenējies, tad tagad sekoju visam līdzi kā vienkāršs līdzjutējs. Un, protams, turu īkšķu par mūsējiem visos sporta veidos. Un tie plusi man nav vajadzīgi. Man labāk patiktu, ja to vispār nebūtu. Cenšos kaut ko komentēt pēc iespējas retāk, bet dažus lietotāju vārdus esmu paspējis iegaumēt gan labā, gan sliktā nozīmē. "Slikto" komentus parasti nelasu, bet ir ļoti daudzi, kurus izlasu ar interesi, jo daudzās lietās pašam tik daudz laika nav iedziļināties. Galvenais, ka ļoti nepatīk - ir kāda lietotāju suga, kurus nekad nekas neapmierina. Bieži TV komentētāji tiek nosaukti par pilnīgiem lošiem, rakstu autori par nejēgām gan no saturiskā, gan gramatiskā viedokļa, bet rakstu komentētāji par vēl sazin ko. Bet OK. Es necepšos.
, 2008-07-13 21:24, pirms 16 gadiem
atkal pieviļ tehnika ļoti žēl
, 2008-07-13 21:34, pirms 16 gadiem
kur ir pieejami vaidavas kausa motokrosa rezultaati kaads nezin ?
, 2008-07-13 22:37, pirms 16 gadiem
zeel ka pieviļ tehnika
Bet vaidavas kausam cepuri nost tāda līmeņa sacensības nebiju redzējis kādu laiku!
, 2008-07-13 23:23, pirms 16 gadiem
machumbi rakstīja: Nu nav vairāk tas Kristers, kas bija agrāk, Rasmanis pieņēma īstā laikā aiziet..

kko tik stubu dzirdu 1. reizi
, 2008-07-14 14:16, pirms 16 gadiem
kristeram pašam nav ne vainas,bet tehnikas meistars jau gadus piecus atpakaļ bija jādzen prom.
, 2008-07-14 19:05, pirms 16 gadiem
neatkarigais rakstīja: kristeram pašam nav ne vainas,bet tehnikas meistars jau gadus piecus atpakaļ bija jādzen prom.

vienkasi vaidzeeja palikt pie 2t moča
, 2008-07-17 21:43, pirms 16 gadiem
Nu tieši ta vaidzeja palikk pie 2t moča! paskat ka Willis brauc bez bēdas!
Nu bet visuma liels prieks par Kasparu un Jorisu! pirmo gadu laiž kopa un uzreiz tadi rezultati, Bišku negaiditi vaine?
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.