Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Upesciema posmā izmaiņas dalībnieku sastāvos gan folkreisā, gan krosā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Upesciema posmā izmaiņas dalībnieku sastāvos gan folkreisā, gan krosā
Foto: autocross.lv

Pēdējā diena pirms Upesciema cīņas nes izmaiņas dalībnieku sastāvos gan folkreisā, gan krosā. Interesantākie ieguvumi – krosa klasē cīnīsies Mārtiņš Starks, kurš brauks abās ieskaitēs, kā arī Juris Spīķis, kurš krosā cīnīsies ar to pašu auto, ar kuru brālis Jānis spēkosies folkreisā. Cīņai gatavojas arī Jānis Kozlovskis.

Līdz ar diviem iegūtiem krosa pieteikumiem, kā arī Matīsa Pelēņa dalības atsaukšanu dalībnieku skaits LAF Krosa komisijas kausa pirmajā posmā vairāk nekā cienījams – 14 sportistu. Folkreisā dalību tehnikas problēmu dēļ atsauc Viktors Freimanis, samazinot braucēju skaitu līdz 25.

Krosā pēdējās diennakts papildinājumi ar Latvijas čempioniem – Starks, Juris Spīķis un Kozlovskis katrs pa reizei bijuši čempionu godā. Pašlaik gan Kozlovskis piesardzīgi komentē savu dalību: “Domāju, ka būšu, taču vēl daudz darba. Motors pēc iemontēšanas uz minūti ierūcās, tik tālu ir tikts. Tagad atliek pārējie uzdevumi un konstatēt, ka viss darbojas!”

Trase sportistiem būs ļoti viltīga, jo segumu veido gan ledus, gan grunts. Ātrām taisnēm seko viltīgi, slideni pagriezieni. Īsta “oga” būs pēdējais pagrieziens pirms finiša. Tas ir pārveidots, uzlabojot starta/finiša zonas drošību, līdz ar to kļuvis pat pieredzējušajiem braucējiem nepazīstams un sarežģīts.

Sacensību sākums svētdien pl.10:00!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv