Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Upesciema folkreisa posmam piesakās 25 dalībnieki

Upesciema folkreisa posmam piesakās 25 dalībnieki
Foto: www.autocross.lv

Ceturtdien noslēdzās bezsankciju pieteikšanās termiņš svētdienas LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa pirmajam posmam Upesciemā, Garkalnes autotrasē. Folkreisā 25 dalībnieki, bet krosā 12 braucēju, kas ir labs rādītājs. Skaistu punktu pieteikšanās kampaņai pielika Ints Jeršovs, kurš startēs ar pilnpiedziņu.

Jeršovs trasē vedīs Audi 80 Quattro ar atmosfērisko motoru, formāli atbilstot Open 2500 klasei. Viņš būs interesants spēlētājs kopējā sastāvā.

Arī lietuvietis Pauļus Šniuks, ja būs vienīgais Open 4500 klases braucējs, spēkosies kopā ar pārējiem krosa klases braucējiem, taču viņa rezultāts tiks vērtēts atsevišķi (ārpus ieskaites) gan sacīkstē, gan arī LAF Krosa komisijas kausa kopvērtējumā.

Nav izslēgts, ka sacīkstē pēdējā brīdī tomēr uzrodas arī Jānis Kozlovskis, tiesa, viņa garāžā vēl ļoti daudz darba.

Folkreisā salīdzinoši mazs dalībnieku skaits, taču prognozēt uzvarētāju sarežģīti! Iespējamo spēku samēru apskatīsim atlikušo stundu laikā!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.