Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

2020.gada kartinga sezona noslēgsies Jelgavā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

2020.gada kartinga sezona noslēgsies Jelgavā
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Jau šajā nedēļas nogalē no 11.09. – 12.09, gluži tāpat kā pagājušajā sezonā, mēs tiksimies uz sezonas pēdējo posmu Jelgavā, kartinga trasē “Rullītis”, lai aizvadītu Pro-Kart 4.posmu, Latvijas Čempionāta 5.posmu un Rotax Izaicinājuma kausa 6. posmu ieskaitēs. Šis būs sezonas noslēdzošais un pēdējais posms.

Sacensību formāts arī šajā nedēļas nogalē plānots ļoti līdzīgs, kā pirmajos sezonas posmos - centralizētā tehniskā pārbaude kartingiem nenotiks, sacensību atklāšanas parādē, diemžēl, arī netiks rīkota, savukārt, apbalvošana norisināsies paralēli sacensību fināla braucieniem. Sacensību sekretariāts būs atvērts jau no ceturtdienas pēcpusdienas, lai būtu iespējams veikt reģistrāciju sacensībām, taču, joprojām, lūdzam iespēju robežās visas darbības veikt attālināti un elektroniski, lai maksimāli samazinātu sociālo pulcēšanos.

Jāņem vērā, ka šajās sacensībās mums būs iespēja apbalvot iepriekšējā posma uzvarētājus, gan individuāli, gan komandu ieskaitēs, ko nebija iespējams izdarīt Madonas posma noslēgumā.

Nemainīgi arī pirms šī sacensību posma aicinām sportistus un komandas iepazīties ar dienaskārtību gan piektdienai, gan sestdienai. Un kā vienmēr, aicinām arī sekot izmaiņām dienaskārtībā sacensību laikā. Pirms došanās uz sacensībām lūdzam iepazīties arī ar aktuālāko informāciju un ierobežojumiem saistībā ar šī brīža Covid – 19 situāciju valstī - https://covid19.gov.lv/ Esam atbildīgi, ieturam distanci, nedrūzmējamies un paliekam mājās, ja jūtam kādus no slimības simptomiem, tādējādi rūpēsimies gan par savu, gan apkārtējo veselību.

Izmantotie resursi:
Sākums / Prokart - kartinga sacensību seriāls