Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Peugeot'' vadītājs: "Rīgas posmu ceru pabeigt, kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Peugeot'' vadītājs: "Rīgas posmu ceru pabeigt, kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena"
''Team Peugeot Hansen'' braucēji
Foto: Team Peugeot Hansen

''Team Peugeot Hansen'' komandas vadītājs Kenets Hansens atzinis, ka ''Neste World RX of Latvia'' posmā viņš cer, ka viņa komandas braucējiem izdosies posmu pabeigt, kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

''Team Peugeot Hansen'' pirms gada Rīgā aizvadīja vienu no saviem labākajiem posmiem, jo deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs izcīnīja līdz šim savu vienīgo uzvaru Pasaules RX čempionātā, kamēr Timijs Hansens toreiz izcīnīja trešo vietu.

Komandas vadītājs Kenets Hansens savā komandas Facebook lapā atzinis, ka cer Rīgā atkal izcīnīt uzvaru. ''Mums ir lieliskas atmiņas par mūsu braucienu uz Rīgu 2016. gadā. Pēc testiem, kurus vasarā veicām Rīgā, uzskatu, ka mēs varam aizvadīt tikpat labu nedēļas nogali, kā nesen Francijā. Ceru, ka šoreiz mums izdosies pabeigt posmu, kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena,'' tā Kenets Hansens.

Atgādināsim, ka pagājušajā Francijas posmā Sebastjans Lēbs izcīnīja otro vietu, bet viņa komandas biedrs Timijs Hansens bija sestais.

Šobrīd Pasaules RX čempionātā līderis ir Johans Kristofersons, kurš iekrājis 241 punktu. Otrais ir 2014. un 2015. gada pasaules čempions Peters Solbergs (195 punkti), bet trešajā vietā ierindojas pagājušās sezonas čempions un EKS komandas pilots Matiass Ekstroms, kura rēķinā 180 punkti. Tikmēr 11 punktus aiz Ekstroma atrodas Sebastjans Lēbs (169 punkti).

Izmantotie resursi:
facebook.com