Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Rīgas svētku ietvaros Uzvaras parkā pirmo reizi notiks Openkart sacīkšu posms

Rīgas svētku ietvaros Uzvaras parkā pirmo reizi notiks Openkart sacīkšu posms
Uzvaras parka Openkart sacīkšu trases shēma
Foto: openkart.lv

Īres kartingu seriāla "Openkart" 2015. gada sezona ir sasniegusi savu kulmināciju - nedēļas nogalē, sestdien un svētdien, notiks uzreiz divi čempionāta posmi, turklāt abi nebūs kā ierasts.

Sestdien, 15. augustā desmitais posms notiks Rīgā, Uzvaras parka celiņu līkločos. Šī sacīkste vienlaikus būs arī "ADParts balvas izcīņa" un atkal gan uzvarētājam, gan vienam no pārējiem dalībniekiem balvā būs apmaksāta nākamā sacīkste.

Pēc tam svētdien jau dalībnieki sacentīsies Tallinā, "Triobet kardikeskus" telpu trasē Igaunijā.

Sākotnēji bija plānots atgriezties pie divu dienu sacensībās Tallinā, taču radās iespēja sestdien sarīkot sacensības Rīgas svētku laikā, Uzvaras parkā izveidotā pagaidu trasē, kas dalībniekiem noteikti būs aizraujošs pasākums.

Formāts būs ļoti līdzīgs kā tas bija Jelgavas ielās - vienīgā atšķirība, ka nebūs tik liels laika deficīts un treniņš nebūs vienā braucienā ar pirmo kvalifikāciju. Treniņš būs obligāts, tiks izmantoti divus kvalifikācijas braucieni un fināls. Pirmie startēs līderi. Treniņbraucienu sastāvi tādi paši kā kvalifikācijā, turklāt otrajā kvalifikācijā sastāvi nemainās.

Līdzīgi kā Jelgavas ielu sacīkstē aicinām pieteikties arī kā pirmajiem rezervistiem, jo parasti kāds pēdējā brīdī atsakās un parādās brīvas vietas, būtu žēl, ja radušās brīvās vietas paliktu neizmantotas.

Pieteikties sacensībām var šeit: OpenKart

Rīgas posma dienaskārtība

10.00ierašānās / svēršanās un reģistrācija ("ADParts" teltī)
10.30dalībnieku sapulce
10.45kartingu izloze treniņam un 1.kvalifikācijas sesijai
11.00treniņbraucieni
12.10pirmā kvalifikācijas sesija
13.00otrā kvalifikācijas sesija
14.00finālbraucieni
16.00apbalvošana

Izmantotie resursi:
opernkart.lv


, 2015-08-12 10:51, pirms 9 gadiem
Ja apnīk motoru skaņa, var nākt paskatīties tur pat kaut ko ar ar labāku starta uzrāvienu (garantēju!):
https://www.facebook.com/events/167...
Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.