Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilham divas otrās vietas "Lamborghini Super Trofeo" sezonas ievadā

Ints Megnis
Ints Megnis

Šlēgelmilham divas otrās vietas "Lamborghini Super Trofeo" sezonas ievadā
Haralda Šlēgelmilha un Šotas Abhazavas automašīna. Foto no Šlēgelmilha Facebook profila

Latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs sestdien un svētdien slavenajā Silverstounas trasē izcīnīja divas otrās vietas "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriāla sezonas pirmajā posmā.

Šlēgelmilhs šosezon brauc pārī ar gruzīnu Šotu Abhazavu, sacenšoties "ProAm" klasē, kurā pirmajā etapā piedalījās trīs komandas. Pirmajā braucienā Latvijas un Gruzijas duets par nieka 4,519 sekundēm piekāpās itāļiem Davidem Venditi un Alberto di Folco, bet otrajā braucienā svētdien viņiem zaudēja 6,970 sekundes.

Latvijas autosportists šajā čempionātā brauca arī 2015. un 2016. gadā. Pirmajā no sezonām viņš kopā ar Abhazavu startēja "ProAm" klasē un finālposmā negaidīti uzvarēja vienā no braucieniem. Savukārt otrajā sezonā viņš jau individuāli brauca "Pro" klasē, izcīnot otro vietu Eiropas ieskaites noslēguma kopvērtējumā. Iepriekšējās divās sezonās Šlēgelmilhs autosacensībās nepiedalījās.

Čempionātā šosezon notiks seši etapi, pēc Silverstounas sportistiem braucot arī Mizāno, Zandvortas, Spa, Nirburgringas un Heresas trasēs.

     [+] [-]

, 2019-05-12 17:57, pirms 5 gadiem
Otrā vieta, piedalās trīs komandas? Izklausās skumji

     [+] [-]

, 2019-05-12 21:12, pirms 5 gadiem
sviests
Kuram ir interesanti iet skatīties?
3 komandas vizinâs

     [+] [-]

, 2019-05-13 00:20, pirms 5 gadiem
Ja autors būtu paskatījies, tad tā vienkārši ir klase Pro-Am, kur ir 3 spēkrati. Neko jau daudz neatšķiras no Pro. Kopā brauca 21 ekipāža. SC jau vienkārši vajag skaļu virsrakstu un pļek pļek rakstu.