Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Igauņu sportists: ''Latvijā ir vislabākās folkreisa sacensības''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Igauņu sportists: ''Latvijā ir vislabākās folkreisa sacensības''
Foto: www.autocross.lv

Sestdien Brenguļu auto trasē tika aizvadīts nakts krosa sacīkstes, kur autokrosa klases finālā pirmo uzvaru svinēja Viesturs Plētiens. Pēc sacīkstēm vairāki braucēji īsumā raksturoja aizvadīto posmu.

Artis Biezais (1. vieta): “Otrā uzvara divos posmos – nav slikti! Panākumu atslēga? Laikam jāsaka paldies Malatesta riepām. Šoreiz fināls bija citādāks nekā Vecpilī, savukārt sacensību sākums kvalifikācijā neliecināja, ka uzvara būtu iespējama.” Tikmēr 2.vietas ieguvējs Toms Edušs atzina, ka “Pēc Vecpils šokējoši neveiksmīgā rezultāta pastrādājām ar riepu izvēli – izskatās, ka nostrādāja!”

Astotās vietas ieguvējs Kristo Aroella piebilda, ka “Šis bija izcils piedzīvojums, man patika! Interesants pasākums, Latvija ir labākā!” Uz komentāru, ka Folkreiss ir Skandināvijā un Latvijā, bet pa vidu ir Igaunija, kur šo sporta veidu būtu jāievieš, Kristo saka: “Nē, nav vajadzības, Latvijā tas ir vislabākais!”

Neveiksmīgs posms padevās Mārtiņam Spīķim, kuram 21. vieta. Jāatzīmē, ka sportists pēc sacensībām pazaudēja otro mašīnu divās sacensībās. “Mašīna šodien neizturēja līdz galam, pēc tam to nopirka… Es arī vairs pirkšanas procesā nemetos aizstāvēties, jo nupat liekas, ka mūsu Astras ir ļoti nogurušas un vairs netiekam galā bez lieliem ieguldījumiem. Jāiztirgo visa saimniecība. Mums vēl Astra Caravan ir garāžā, to arī kāds var nopirkt. Un detaļas. Un tad es tomēr laikam atpūtīšos no Folkreisa. Jāpabeidz cīņa sprinta seriālā, kur pirmajos posmos ir labi rezultāti.”

Izmantotie resursi:
Autocross.lv