Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Nākamnedēļ Lietuvā startēs Baltijas kausa sacīkste, uz starta izies vairāki latvieši

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nākamnedēļ Lietuvā startēs Baltijas kausa sacīkste, uz starta izies vairāki latvieši
Māris Līcis

Nākamnedēļ, 23. un 24. septembrī Lietuvā, Marijampoles trasē, norisināsies viena posma Baltijas kausa sacīkste vieglajām automašīnām un Mini un B600 bagijiem. Šis būs arī pēdējais Baltijas Buggy 1600 kausa posms. Vairāki Latvijas sportisti jau gatavojas cīņām.

Marijampole tradicionāli cenšas kuplināt savas sacīkstes dalībnieku sastāvu ar pārējo Baltijas valstu sportistiem. Šajā gadā, līdz ar Baltijas čempionāta kā seriāla nenotikšanu, lietuvieši savu sacīksti veido kā Baltijas kausa finālu visām klasēm. Uz cīņu uzaicināti 1600, 2000 Super, Open, SuperCars, B600 un VAZ Klasika braucēji. Buggy 1600 klases braucēju dalība pašsaprotama – šis būs ceturtais posms Baltijas kausa seriālā.

Šobrīd nojaušams, ka uz Marijampoli plāno doties Buggy 1600 klases braucējs Māris Līcis, 1600 klases braucējs Rihards Dainis, Mini bagiju pārstāvji, kā arī tiek izskatīta iespēja Mārtiņam Spīķim debitēt pie Ford Puma stūres 2000 Super klasē. Gaidāma arī citu latviešu dalība.

Informācija un pieteikšanās šeit

Izmantotie resursi:
Autocross.lv