Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Svētdien paredzētais folkreisa un krosa ziemas kausa 1.posms notiks kā plānots

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Svētdien paredzētais folkreisa un krosa ziemas kausa 1.posms notiks kā plānots
Foto: www.autocross.lv

Svētdien Upesciemā, Garkalnes autotrasē paredzētais LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa pirmais posms notiks kā plānots, ziņo autocross.lv.

Līdz ar to sportisti un līdzjutēji var gatavoties saulainai dienai brīvā dabā. Sportistiem jāvērš uzmanība, ka ceturtdiena ir pēdējā bezsankciju pieteikšanās diena. Krosa klasei, kā prognozēts, riepas bez radzēm.

Laika apstākļi un prognozes neienesa dramatiskas pārmaiņas, līdz ar to šobrīd var uzskatīt, ka svētdienas sacīkstei apstākļi ir atbilstoši. Labā ziņa, ka pēc izteiktās nojausmas par krosa klases bezradžu cīņu neviens no dalībniekiem dalību neatsauca, bet gan tieši otrādi – sportistu skaits palielinājās.

Gaidāmi vēl pāris pieteikumi, kas nozīmētu klases dalīšanu kvalifikācijas grupās. Upesciemā šāds Krosa komisijas dalībnieku skaits vēl nav bijis.

Šodien ir pēdējā diena pieteikumiem, papildinājumi gaidāmi gan folkreisa, gan krosa klasē.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv