Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Heisters

Ventspils Jūras svētku ietvaros sacensības ūdens motosportā

Sestdien Ventspilī Jūras svētku ietvaros pilsētas pludmalē sērfotāju zonā norisināsies Latvijas atklātā čempionāta posma sacensības ūdens motosportā. Plānots, ka sacensībās piedalīsies arī ātrākie ūdens motociklisti no Lietuvas un Igaunijas.

Par LR čempionāta tituliem un naudas balvām sportisti cīnīsies 4 ūdens motociklu klasēs : SKI STOCK ,SKI SUPERSTOCK, RUNABOUT, SKI STOCK LADIES.
Balvu fonds kopvērtējumā katrā no klasēm: (izņemot Ski stock Ladies):
1. vieta 100 Ls
2. vieta 60 Ls
3. vieta 40 Ls

Reģistrēšanās sacensībām sāksies no pulkst. 10:00, savukārt pirmais starts paredzēts ap plkst. 13.00.

Ventspils posma galvenie organizatori ir Ventspils pilsētas dome un Moto klubs „Rodeo”. Par vērtīgām naudas balvām un kausiem parūpēsies sacensību ģenerālsponsors SIA „N&J”. Sacensību organizatori ir padomājuši arī par svētku noskaņu – lai skatītājiem sacensību apmeklējums būtu interesantāks un diena neliktos tik gara, sacensību laikā pludmalē skanēs mūzika un darbosies kafejnīca.

Pēc sacensībām dalībnieki un viesi tiek aicināti apmeklēt Ventspils Jūras svētku vakara pasākumus. Plkst. 20:00 Reņķa dārzā sāksies komponista Gunāra Freidenfelda 50 darba gadu jubilejas koncerts „Mana dziesma” ar grupu „Slavenais Rīgas orķestris”, „Zeļļi” un „Klaidonis” dalību. Pēc koncerta Reņķa dārzā visas nakst garumā atpūsties varēs nakts ballē.
Savukārt plkst. 22:00 Piedzīvojumu parkā notiks grandiozs izklaides pasākums „Terra Winda”, kur uz vairākām skatuvēm uzstāsies: „Double Faced Eals”, „Melo-M”, „R.A.P”, Ella, Dj Roberts Lejasmeijers, Dj [Ex] da Bass, Dj Electricano, Mixmasters Ag & Raitis - vairāk kā 15 pop, rock, house un R&B mūzikas pārstāvji.

Bet tiem, kas vakaru vēlas pavadīt mierīgākā gaisotnē, piemērota būs Kino nakts Livonijas ordeņa pilī, kur no plkst. 22:30 uz brīvdabas ekrāna tiks demonstrēta filma „Vārnu ielas republika”. Vairāk informācijas par Ventspils Jūras svētku norisi pieejama ventspils.lv

Informāciju sagatavoja
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa


Foto: Raimonds Volonts

Autošosejas sezonas atklāšanā "ABC Race" klasē triumfē Agafonovs, "Dzintara aplī" uzvara Švaglim

Ar dramatiskām sacensībām un pozitīvu trases dienu svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos tika aizvadīts “MANO CUP” autosporta pasākums. Trackday daļā savus spēkus trasē ar ielas un sacīkšu automašīnām izmēģināja gan pieredzējuši, gan jauni dalībnieki, savukārt “ABC Race” un “Dzintara apļa” autošosejas seriālu sezonas atklāšanā tika piedzīvotas aizraujošas cīņas un pamatīgas avārijas.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.