Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Tuvojas "Monster Games"

Tuvojas "Monster Games"
Foto: Renārs Buivids

15.maijā norisināsies lielākais ekstrēmo sportu pasākums "Monster Games", kurā piedalīsies gandrīz visi vadošie Baltijas sportisti, kā arī viesi no citām valstīm. Sacensības norisināsies "Monster Park", kurš tika izveidots un atklāts šā gada 29. janvārī.

Sacensību organizatori bija parūpējušies, lai šajās sacensībās varētu piedalīties pēc iespējas vairāk spēcīgu Latvijas sportistu, tāpēc tie jaunie censoņi, kuri nebija ieguvuši tiesības tajās piedalīties, cīnījās par šo lielisko iespēju 08. maijā „Monster Park” rīkotajās kvalifikācijas sacensībās.

Paši organizatori bija pārsteigti par jauno sportistu atsaucību, jo sacensībās bija ieradušies daudz censoņu, kuri vēlējās kvalificēties šīm pasākumam. Draudzīgā gaisotnē un savu fanu atbalstīti, sestdien sacensībās labāko sniegumu un sirdij aizraujošākos trikus rādīja vairāki sportisti katrā disciplīnā, bet „Monster Game” sacensībām kvalificējās trīs labākie sportisti katrā disciplīnā. Vislabāko lēcienu amplitūdu, triku sarežģītību un labāko izpildījuma stilu parādīja sekojoši sportisti:

1. "Boards.lv" skeitbords
Toms Gabliks (20 / Rīga / Ripo, Malita clothing)
Eduards Ņehajenko (22 / Rīga / Ripo, Malita clothing)
Fricis Štrauss (17 / Jūrmala / E-castle.eu)

Šajā klasē arī par parādīto labo sniegumu papildus vienam sportistam tika piešķirstīs arī „wild card”, un „Monster Games” sacensībās mēs arī redzēsim Arts Amoliņš no Rīgas.

2. "Ridestreets.lv" MTB
Kristaps Ručevskis (19 / Tukums)
Edgars Bērziņš (19 / Valmiera)
Gints Reika (18 / Piņķi / Sporta klubs „Babīte”)

„Wild card” - Uldis Gibners (18 / Rīga / Ridestreets.lv, Mutantbikes)

3. "Taktika.lv" Inline
Kaspars Alksnis (18 / Rīga / Therolling.lv)
Kārlis Aiše (16 / Rīga)
Lauris Sūna (18 / Rīga / Taktika.lv, Xsjado)

4. "ParBMX.com" BMX
Vladislavs Šuļja (21 / Rīga)
Zigis Jansons (18 / Rīga)
Eduards Šuļja (20 / Rīga)

"Monster Games" sacensības norisināsies 15. maijā lielākajā Baltijas skeitparkā "Monster Park”, kurš atrodas pēc adreses Kroņu ielā 13A, Rīga, un pasākumā arī ir paredzētas citas interesantas sacensības.

Sadarbībā ar moto klubu "Adrenalin.lv" pirms koncerta varēs redzēt "Stuntfighters" šovu, kurā sacentīsies motokrosa sacensību "Superkauss" sportisti, "Rockstar" zvaigzne Mārtiņš Aleksandrovičs ar "Monster Energy" pārstāvjiem Kasparu Krauli, Kārli Sabuli un Gundaru Gauši, kā arī skrituļslidošanas, skeitborda, BMX un MTB sacensību uzvarētājiem. Sacensībās arī ir piekritis piedalīties MX1 šī brīža viens no Latvijas jaunajiem un talantīgākajiem sportistiem MX1/MX3 klasē Niks Afelbaums.

Lai pārliecinātos, cik interesants būs šis pasākums organizatori iesaka noskatīties video materiālu, kurš atrodas šeit

Informāciju sagatavoja:
Motosporta žurnālists Agnis Skrebs


Foto: WSC
2

Blakusvāģu motokrosa PČ pirmajā posmā startēs 32 ekipāžas

Jau šīs nedēļas nogalē ar sacensībām Portugālē startēs pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā. Pirmajā posmā dalību apstiprinājušas 32 ekipāžas, bet no latviešiem uz starta izies brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.
Foto: FIA Formula E

"Formula E" posma uzvarētāju pēc finiša diskvalificē

Itālijā, Misano trasē aizvadīts "Formula E" čempionāta dubultposms. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Olivers Rovlandss, kamēr otrajā pirmo vietu guva Paskals Vērleins. Pirmajā gadījumā uzvarētājs kļuva zināms vien pēc finiša.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Volfs nosauc galveno kandidātu uz Hamiltona vietu "Mercedes"

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atklāti atzinis, ka galvenais pretendents uz vakanto Luisa Hamiltona vietu sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā ir jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.