Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Krosa komisijas pārstāvji apseko trases

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Krosa komisijas pārstāvji apseko trases
Publicitātes foto

Nedēļas nogalē LAF Krosa komisijas padomes priekšsēdētājs Gunārs Kosojs un komisijas pārstāvji devās uz 3 trasēm Latvijas austrumu pusē, lai novērtētu trašu stāvokli un paveiktos darbus.

Šāda apsekošana nepieciešama, lai trases īpašnieki un apsaimniekotāji varētu saņemt trases licenci un rīkot sacensības.

Tika apmeklēta rallijkrosa trase Jēkabpils novada Biržos un autokrosa trases Aknīstē un Daugavpilī (Daugavpils trase tiek būvēta pilnīgi no jauna): “Īpaši gribētu uzteikt jaunizveidotās Daugavpils trases apsaimniekotājus, kas jau ieguldījuši milzīgu darbu trases izveidē un ir gatavi turpināt iesākto. Esmu ļoti priecīgs, ka Latvijā būs par vienu labu autokrosa trasi vairāk,” tā pēc Daugavpils trases apmeklējuma izteicās Gunārs Kosojs.

Kopā ar trašu apsaimniekotājiem, komisijas ekspertu grupa izvērtēja visu 3 trašu esošo stāvokli un norādīja uz darāmajiem darbiem, kas nepieciešami trašu drošības uzlabošanai.

Jau tuvākajā laikā LAF Krosa komisijas pārstāvji dosies uz Kurzemes pusi, lai apsekotu arī tur esošās trases.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv