Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vienam ''Rally Estonia'' skatītājam konstatēta saslimšana ar ''Covid-19''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Vienam ''Rally Estonia'' skatītājam konstatēta saslimšana ar ''Covid-19''
Foto: Margus Ansu

Kā ziņo igauņu portāls tartu.postimees.ee, tad viens ar koronavīrusu inficēts cilvēks esot apmeklējis pasaules rallija čempionāta (WRC) 4.posmu ''Rally Estonia'', kas aizvadītajās brīvdienās notika Dienvidigaunijā.

Kā pastāstīja Veselības pārvaldes ģenerāldirektora pienākumu izpildītāja Mari-Anne Herma, tad saslimušā persona rallijā izturējās atbildīgi - valkāja masku, izmantoja lietotni Hoia un nekavējoties pameta ralliju, kad viņa vai viņas veselība pasliktinājās. "Infekcijas periodā viņš bija rallijā, bet simptomi parādījās svētdien," sacīja Herma.

Veselības pārvaldes Dienvidu reģionālā departamenta vadītāja Tija Luhta apstiprināja, ka infekcija nenotika Igaunijas rallijā. "Persona bija slima, proti, infekcija notika citur, caur paziņu," skaidroja Luhta. Veselības pārvalde par lietu uzzināja šorīt, un sīkāka izmeklēšana joprojām turpinās.

Neskatoties uz to, veselības pārvalde lūdz RP6 biļešu īpašniekus, kuri apmeklēja SS1, SS3, SS10 un SS14 ātrumposmus, uzraudzīt savu veselību un simptomu gadījumā konsultēties ar ģimenes ārstu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

     [+] [-]

, 2020-09-09 16:07, pirms 4 gadiem
Iespējams,ka arī mūsu valstī daudzi inficētie apmeklē sporta sacensības,bet simptomu nav,vai tie ir niecīgi.Nu,un kas par to? Visus nekad nesazīmēs,tāpēc sargies pats un arī Dievs tevi sargās.