Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Superkauss

Video: Pasaules junioru čempionāts motokrosā. Pirmā diena

Šajā nedēļas nogalē Beļģijā norisinās gada svarīgākais notikums junioru motokrosā - pasaules čempionāts 65cm3, 85cm3 un 125cm3 klasēs. Divu dienu garumā vienā trasē tiksies pasaules spēcīgākie jaunie motokrosa braucēji, tostarp mūsu Kristiāns Freimanis, Rainers Žuks, Ralfs-Edgars Ozoliņš, Artjoms Trofimovs, Kristers Drevinskis, Ingars Asma un Tomass Šileika. Pērn par pasaules junioru čempionu 125cm3 klasē kļuva Pauls Jonass un arī šogad tieši ar šo klasi vislielākās cerības saista Latvijas motokrosa līdzjutēji, jo Tomass Šileika tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem cīņā par medaļām. Atgādināsim, ka Šileika visai veiksmīgi šogad startēja Eiropas čempionātā, vairākos posmos kāpjot uz goda pjedestāla un sezonas kopvērtējumā izcīnot augsto 5.vietu.Vakar visi braucēji izgāja tehnisko kontroli, kā arī piedalījās komandu prezentācijas pasākumā. Piedāvājam noskatīties video no pirmās dienas notikumiem Beļģijā.

Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.