Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ātrumlaivu pilots Slakteris sezonu sāk ar otro vietu Vācijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ātrumlaivu pilots Slakteris sezonu sāk ar otro vietu Vācijā
Uvis Slakteris. Foto: Viesturs Lācis

Pagājušās nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Brodenbahā tika aizvadītas "International German Race" sacensības ūdens motosportā, kurās Latvijas pilots Uvis Slakteris izcīnīja otro vietu prestižajā F2 klasē.

Uvis Slakteris šīs sezonas pirmajās starptautiskajās sacensībās uzrādīja pārliecinošu un stabilu rezultātu. Sacensību pirmajā, otrajā un trešajā braucienā sportists izcīnīja otro vietu, bet ceturtajā braucienā nepiedalījās, jo jau bija nodrošinājis sev otro vietu summā. Savukārt pirmo vietu izcīnīt vairs nebija iespējams, jo visos iepriekšējos braucienos uzvarēja pieredzējušais vācu pilots Stefans Hagins. Arī viņš ceturtajā braucienā nepiedalījās.

"Esmu gandarīts par veiksmīgi uzsākto sezonu," stāsta Uvis Slakteris. "Tā kā šīs ir pirmās lielās šīs sezonas un arī nozīmīgākās pārbaudes sacensības pirms pasaules čempionāta, katrs sportists, tai skaitā es, vēlējās pārbaudīt gan savas, gan tehnikas spējas. Viegli nebija. Kvalifikācijā paliku trešais, tāpēc pirmajā braucienā startēju no trešās pozīcijas. Starts izdevās ļoti labs, un izrāvos uz otro vietu, kuru arī saglabāju visu brauciena laiku. Arī pārējos braucienos izdevās izcīnīt otro vietu. Tas, ka aiz manis palika pašreizējais Eiropas čempions un pasaules čempionāta trešās vietas ieguvējs, lietuvietis Edgars Riabko, dod cerības un motivāciju, ka varu cīnīties par vietu uz pjedestāla arī pasaules čempionātā."

Izmantotie resursi:
Jaunumi : LUMSF