Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

LAF Krosa komisija spiesta veikt svarīgas izmaiņas jūlija notikumos

LAF Krosa komisija spiesta mainīt sacensību norises kalendāru šā gada jūlija sacensībām, kā rezultātā mainās plāni Latvijas autokrosa čempionātam, folkreisam un NEZ rallijkrosam.

Situācija sākās Lietuvā, kur Vilkiču rīkotāji vēlas atkal sarīkot vienā nedēļas nogalē gan NEZ čempionāta posmu, gan Rallycross Challenge sacensību. Sākotnējais 16.-17. jūlija datums nederēja Challenge kalendāram, līdz ar to NEZ posmam jābīdās uz augšu – uz 9.-10. jūliju. Taču, tā kā aizjūras sportistu dēļ ir svarīgi, lai abi Baltijas posmi notiktu viens aiz otra, līdzi nācās pabīdīties arī 333 posmam, kas tagad nonācis 16.-17. jūlijā.

Līdz ar to Latvijas autokrosa čempionāta posms Kalna pagastā tiek pārcelts uz 23.-24. jūliju, tam līdzi seko arī folkreiss. Folkreisam jūlija vidus būs sarežģīts periods, jo jāveic gan 333, gan Kalna pagasta sacīkste, starp kurām jaunajā versijā ir tikai nedēļas atstarpe. Vēl vairāk, abi šie posmi paredzēti divu dienu režīmā, integrēti, attiecīgi, NEZ un LČ posma ietvaros (nevis atsevišķi, kā Vecpilī, piemēram).

Izmaiņas jau apskatāmas Autocross.lv kalendāru sadaļā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv