Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Labiedarbi.lv

MOTOSKI izcīna finansējumu jaunās sezonas motoskijoringa sacīkstēm

MOTOSKI izcīna finansējumu jaunās sezonas motoskijoringa sacīkstēm
MOTOSKI izcīna finansējumu jaunās sezonas motoskijoringa sacīkstēm

Ogres novada motoskijoringa komanda MOTOSKI izcīnījusi finansējumu LabieDarbi.lv projektu konkursā dalībai jaunās sezonas motoskijoringa sacīkstēs. Pašlaik MOTOSKI komandā ir 3 ekipāžas, kurās brauc Jānis Piternieks, Artūrs Jākobsons, Dzintars Piternieks, Jānis Ozoliņš un Kaspars Piternieks.

Projekta pieteikumā Kaspars Piternieks rakstīja: „Pēdējos gados ir nācies izlaist vairākas sacensības finansiālu apstākļu dēļ, tādēļ arī vēršamies pie jums, lai ar pilnvērtīgu atdevi un ar labiem rezultātiem varētu startēt biedrības L.A.M.A un Durka racing rīkotajā Nacionālajā ziemas motoskijoringa čempionātā.”
Skijorings ir ziemas sacensības, kurās piedalās ekipāžas - sportisti ar motocikliem un slēpotāji. Tās notiek brīvā dabā, uz sniega seguma trasē, izmantojot mērenu reljefu vai ūdenskrātuves vai izveidojot mākslīgi no dabīgā vai mākslīgā sniega.
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Kaspara iesniegtais projekts ieguva 7347 balsis lielu sabiedrības atbalstu, izcīnot 3. vietu LabieDarbi.lv oktobra jeb 18. projektu konkursā. Oktobra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 7666 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.


Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.