Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Fetelam vajadzēja būt uzmanīgākam"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Fetelam vajadzēja būt uzmanīgākam"
Makss Verstapens. Foto: Facebook.com/MaxVerstappen

Makss Verstapens Japānas F1 posmā piedzīvoja sadursmes ar abiem "Ferrari" pilotiem, pēc finiša saņemot papildus soda mēru par izraisīto negadījumu ar Kimi Raikonenu, taču tajā pašā laikā holandietis nosoda Sebastiana Fetela manevru.

Cīnoties par trešo vietu, vispirms Raikonens mēģināja apdzīt Verstapenu, tomēr "Red Bull" vienības pārstāvis izbrauca ārpus trases un, atgriežoties tajā, neatstāja konkurentam vietu, izgrūžot somu pilotu no trases. Verstapens par to saņēma piecu sekunžu sodu jau sacīkšu laikā.

"Ja vēlreiz saņemšu piecu sekunžu sodu, es vienkārši noīsināšu trasi, kā to izdarīja Valteri Botass - es zināšu, ko nākamreiz darīt," ironiski komentēja Verstapens.

Pēc sadursmes priekšā Raikonenam nokļuva Fetels, kurš devītajā aplī arī mēģināja apdzīt Verstapenu, tomēr neaprēķināja savas iespējas, līkuma iekšmalā bija par maz vietas un abi sportisti sadūrās, "Ferrari" pilotam saslīdot un atkrītot uz 18. pozīciju.

"Es neesmu tas, kurš izdomāja noteikumus," pēc finiša notikušo komentēja Verstapens. "Tas bija līdzīgs iznākums, kas ar viņu gadījās Ķīnas posmā. Fetelam vajadzētu būt uzmanīgākam."

Savukārt jau pēc sacensību beigām par incidentu ar Raikonenu Verstapens zaudējis vienu licences punktu, līdz ar to pietuvojoties liegumam startēt vienā F1 posmā. Šobrīd holandietis zaudējis jau astoņus no gada laikā pieļaujamajiem 12 punktiem.

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 10:30, pirms 6 gadiem
Ierunājās pats uzmanīgākais F1 pilots.

     [+] [-]

, 2018-10-08 14:23, pirms 6 gadiem
Tajā pat laikā viņš atgriežas trasē no apstādījumiem, "ar aizvērtām acīm", šķērsojot visu trasi

     [+] [-]

, 2018-10-08 16:25, pirms 6 gadiem
man jau šķiet ,ka fetels ir morāli sagrauts pašlaik , jo nu viņš vaino Verstapenu sadursmē , bet nu šoreiz viņa vai nu tiešam nav