Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Šūmahera uzvara bija emocionāls brīdis"

Juris Grīns
Juris Grīns

Brauns: "Šūmahera uzvara bija emocionāls brīdis"
Miks Šūmahers. Foto: fiaformulatwo.com

Miks Šūmahers nedēļas nogalē Hungaroringā izcīnīja savu pirmo uzvaru "Formula 2" braucēja karjerā. Ross Brauns, kurš šobrīd ir viens no F1 čempionāta vadītājiem, atzīst, ka tas bijis emocionāls brīdis un atgādinājis par savulaik septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaela Šūmahera gūtajiem panākumiem.

Brauns strādāja "Ferrari" vadībā, kad komandā startēja Mihaels Šūmahers, viņš ir labos draugos ar leģendāro autosportistu un Miku zina jau kopš mazotnes.

"Es tobrīd neatrados trasē, bet tas bija emocionāls mirklis, redzot, kā viņš pacēla augšā savas rokas pret debesīm," atzīst Brauns. "Tas man atgādināja viņa tēvu, Mihaelu. Mikam šajās sacīkstēs par uzvaru bija jācīnās un jāizvairās no kļūdām, jo viņam no starta līdz finišam cieši sekoja Nobuharu Matsušita. Uzvara nākusi pēc drīzāk neveiksmīgas sezonas pirmās daļas, un tā viņam dos lielāku pārliecību par savām spējām."

Debijas sezonā "Formulā 2" Šūmahera sniegums bijis dažāds - bijuši gan kāpumi, gan kritumi, bet vēl ne reizi viņš nebija finišējis pirmajā trijniekā. Līdz Ungārijas posmam viņa augstākais sasniegums bija ceturtā vieta Austrijā, "Red Bull Ring" trasē.

Brauns tikmēr norāda, ka Šūmahers uzvārds pasaulē aizvien nozīmē ļoti daudz, tāpēc jaunajam sportistam tiek pastiprināti sekots līdzi.

"Jaunā Šūmahera gaitas atspoguļo mediji visā pasaulē, un tas parāda, cik daudz Šūmahera vārds nozīmē joprojām, cik daudz uzmanības tas spēj piesaistīt," saka Brauns. "Mikam aizvien jāļauj mierīgi progresēt, lai saprastu, kur viņš atradīsies šajā jauno talantu lielās konkurences pasaulē. Šī uzvara deva svarīgu zīmi - vēl ir tāls ceļš ejams, bet viņš ir uz pareizās takas."

Izmantotie resursi:
The fastest and most complete Formula 1 news...

     [+] [-]

, 2019-08-08 12:38, pirms 5 gadiem
Saprotu, ka uzvārds ir leğendārs u.t.t. Komerciāli var būt veiksmīgs un piesaistīt fanu interesi. Ja sezonā ir vairāk, kā divdesmit braucienu, ir tikai loğiski, ka kādā no viņiem viņš izšaus. Man gan šķiet, ka šeit no mušas grib uzpūst ziloni, kā latvieši saka. Tādu Šumaheru zemākajās līgās ir pa pilno.

     [+] [-]

, 2019-08-08 13:53, pirms 5 gadiem
9one rakstīja: Saprotu, ka uzvārds ir leğendārs u.t.t. Komerciāli var būt veiksmīgs un piesaistīt fanu interesi. Ja sezonā ir vairāk, kā divdesmit braucienu, ir tikai loğiski, ka kādā no viņiem viņš izšaus. Man gan šķiet, ka šeit no mušas grib uzpūst ziloni, kā latvieši saka. Tādu Šumaheru zemākajās līgās ir pa pilno.
Dažreiz vajag pasekot līdzi arī kādā komandā viņš brauc...
Tas būtu apmēram tā,ja šodien Renis ar Ricjardo uzvarētu kādā no posmiem

     [+] [-]

, 2019-08-08 15:28, pirms 5 gadiem
fans81 rakstīja: Dažreiz vajag pasekot līdzi arī kādā komandā viņš brauc...
Tas būtu apmēram tā,ja šodien Renis ar Ricjardo uzvarētu kādā no posmiem
Nu, nu...
F2 visas mašīnas ir vienādas/līdzīgas (sapņu čempionāts visiem "F1 viss ir slikti" gaudotājiem), tik vien, ka atšķiras pilotu un komandu apkalpojošā personāla kvalitāte.
Un tici man, Miks nebrauc nebūt ne tajā vājākā komandā, īpaši ņemot vērā faktu, ka viņš ir Ferrari pilots. Viņš pārstāv Prema komandu ar kuru cits Ferrari akadēmijas pilots Šarls Leklērs 2017. gadā kļuva par F2 čempionu. Papēti faktus.
Grozies kā gribi, Miks šobrīd uz pārējo F2 pilotu fona ir viduvējība. F1 viņš brauks, bet šobrīd pilnīgi nekas neliecina, ka viņš varētu dienās būt F1 top pilots