Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: kumar

Motokrosists Andis Valts #399 iepriecina bērna nama "Dzeguzīte" bērnus

Motokrosists Andis Valts #399 iepriecina bērna nama "Dzeguzīte" bērnus
Motokrosists Andis Valts ar bērnie bildējas

Otrdien 06.08.13. Andis Valts #399 devās ciemos pie bērniem uz Kokneses novada bērnu namu „Dzeguzīte”. Bērni tika iepazīstināti ar motokrosu un tā tehniku,ekipējumu. Bērniem bija iespēja iegūt plakātus ar parakstiem, iepazīties ar x99.lv komandas talsimanu vilciņu IXsiju un tika izvizināti ar krosa motociklu.

Anda Valta komentārs par apmeklējumu:"Iesākumā nedaudz pastāstīju par motokrosu, sevi, motociklu un moto formas nozīmi. Bija liela interese un radās daudz jautājumu mazajiem. Vienā no mirkļiem uzradās mūsu komanda talismans vilciņš IXsijs un par to bija ļoti liels prieks mazajiem. IXsijs nedaudz parotaļājās ar mazajiem. Turpinājumā mazajiem bija iespēja uzlaikot motokrosa formu un saņemt manus plakātus. Saņemot plakātus, protams, visi gribēja un saņēma parakstus no manis.
Sakarā ar to, ka esmu sportists, tad piedāvāju īpašu stafeti, kur visi sadalījās vairākās komandās un uzvarētāju komanda tika pie mana motokrosa krekla. Spēle izvērtās ļoti spraiga un visi cīņā devās ar lielu prieku un cīņas sparu.
Noslēgumā, izvērtēju iepriekš uzdoto mājas darbu- zēni uzīmēja savu sapņu motociklu, bet meitenes motokrosa krekla dizainu. Bet kā noslēguma patīkamākā daļa bija mani paraugdemonstrējumi, ko varu izdarīt ar moci un bērnu vizināšana. Bērni bija ļoti priecīgi un izteica vēlmi, lai nebraucu prom un lai braucu vēl ciemos.
Paldies par labajām emocijām bērna nama bērniem un vislielākais prieks, ka varēju iepriecināt arī viņus. Kā arī liels paldies par bērnu nama audzēknes Baibas Zamarinas dzejoļu krājumu „Zvaigžņu pietura”.
Ir patīkama sajūta, ka tu vari kādu iepriecināt un parādīt ko savādāku kā iktdienā!!"

Apmeklējuma BILDES


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.