Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs atgriezīsies "Lamborghini Super Trofeo" seriālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Šlēgelmilhs atgriezīsies "Lamborghini Super Trofeo" seriālā
Haralds Šlēgelmilhs ar "Lambourghini". Foto: facebook.com/haraldracing

Latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs šosezon atgriezīsies "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā un jau šajā nedēļas nogalē slavenajā Silverstounas trasē aizvadīs sezonas pirmo posmu.

Šlēgelmilhs šajā čempionātā brauca 2015. un 2016. gadā. Pirmajā no sezonām viņš kopā ar Šotu Abhazavu brauca "ProAm" klasē un finālposmā negaidīti uzvarēja vienā no braucieniem. Savukārt otrajā sezonā viņš jau individuāli brauca "Pro" klasē, izcīnot otro vietu Eiropas ieskaites noslēguma kopvērtējumā. Iepriekšējās divās sezonās Šlēgelmilhs autosacensībās nebrauca.

"2019. gads ir īpašs," trešdien pavēstījis Šlēgelmilhs. "Esmu ļoti laimīgs paziņot, ka šosezon atgriezīšos "Lamborghini Super Trofeo Europe" čempionātā. Rezultāti ir daudzsološi."

Noprotams, ka Šlēgelmilhs atkal brauks "ProAm" klasē kopā ar Abhazavu. Trešdien treniņu dienā Latvijas un Gruzijas ekipāža sasniegusi labāko rezultātu, tuvākos konkurentus apsteidzot par 0,4 sekundēm.

Čempionātā šosezon notiks seši etapi, pēc Silverstounas sportistiem braucot arī Mizāno, Zandvortas, Spa, Nirburgringas un Heresas trasēs.