Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Rally Estonia'' ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu startēs Mikelsens

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Rally Estonia'' ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu startēs Mikelsens
Andreas Mikelsens

Norvēģu rallija braucējs Andreas Mikelsens, kurš Argentīnas WRC izcīnīja otro vietu, startēs ''Rally Estonia'', kas notiks no 12. – 14.jūlijam. ''Hyundai Motorsport” komandas pilots startēs ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu.

''Esam priecīgi atkal startēt ''Rally Estonia'', jo vienmēr ir patīkami startēt šādos rallijos, kas ir labi organizēti un kuru vēro tik kaislīgi rallija līdzjutēji. Šī mums būs laba iespēja sagatavoties Somijas WRC rallijam. Šī gada ''Rally Estonia'' līmenis būs vēl augstāks, jo uz starta izies vairāki WRC piloti,'' saka ''Hyundai Motorsport'' komandas vadītājs Andrea Adamo.

''Ar nepacietību gaidu startu ''Rally Estonia''. Somijas WRC ir īpašs rallijs, kur ir ātri un plati ceļi, tāpēc esmu pārliecināts, ka ''Rally Estonia'' ļaus mums ieiet ritmā un sagatavoties Somijas posmam. Jā, ceļi šeit varbūt vietām būs nedaudz mīkstāki un smilšaināki, bet esmu pārliecināts, ka tas tāpat ļaus mums labi sagatavoties Somijas posmam. Cik esmu redzējis igauņu fanus citos rallijos, esmu pārliecināts, ka viņi kaislīgi un sirsnīgi mūs sagaidīs,'' tā Andreas Mikelsens.

Atgādināsim, ka nesen dalību ar ''Citroën C3 WRC'' automašīnu apstiprināja somu rallija braucējs Esapeka Lapi.

Izmantotie resursi:
go4speed.lv