Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Otrais WTCC posms Meksikā - atcelts

Otrais WTCC posms Meksikā - atcelts
Gabriele Tarkvīnī otrajā braucienā izcīna uzvaru
Foto: www.fiawtcc.com

Vakar Brazīlijā noslēdzās sezonas pirmais "World Touring Car Championship" (WTCC) čempionāta posms, pēc kura šī seriāla organizatori paziņoja, ka otrais posms, kurš bija paredzēts Meksikā, ir atcelts.

Jau ziņojām, ka vakar pirmā WTCC čempionāta posma pirmajā braucienā uzvarēja Ivans Mulērs, bet otrajā Gabriele Tarkvīnī. Arī kopvērtējumā pēc pirmā posma vadībā ar 37 punktiem ir abi šie piloti.

Otrajam posmam 11. aprīlī bija jānotiek Meksikā, taču drošības apsvērumu dēļ šis posms tiek atcelts. Vietējās varas iestādes ir paziņojušas, ka nevar garantēt par sportistu un skatītāju drošību, jo pēdējā laikā šajā reģionā notiek dažādi nemieri. Šobrīd vēl nav zināms vai šis posms tiks aizvietots ar kādu citu, vai arī kalendārā paliks 11 posmi.

''Šobrīd vēl nav pieņemts lēmums par šī posma aizvietošanu,'' saka WTCC sacensību organizators Marsello Loti. ''Mēs pirms nākamās tikšanās par to domāsim un, iespējams, izskatīsim dažus variantus. Iespējams, ka tas posms tiks aizvietots ar kādu citu, taču, tajā pašā laikā, mēs arī varam palikt pie 11 posmiem sezonā.''

Kopvērtējums

VietaPilotsPunkti
1 .Yvan MULLER37
1.Gabriele TARQUINI37
3.Alain MENU (SUI)30
4.Robert HUFF (GBR)28

Izmantotie resursi:
autosport.com


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.