Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Openkart" sezona sākas ar Freimaņa uzvaru, debiju piedzīvo Steinerts

Juris Grīns
Juris Grīns

"Openkart" sezona sākas ar Freimaņa uzvaru, debiju piedzīvo Steinerts
Artūrs Freimanis
Foto: Toms Kalnītis

Ar Artūra Freimaņa uzvaru "Ātruma cilts" kartinga hallē noslēgušās kartingu seriāla "Openkart" 11. sezonas pirmās sacīkstes - Attīstības līgas pirmais posms.

Freimanis sešu braucienu summā uzrādīja kopējo laiku 2:05,28 minūtes un uzstādīja arī dienas labāko laiku 20,63 sekundes.

Otrais, no uzvarētaja atpaliekot 0,44 sekundes finišēja pazīstamais kartingists un halles saimnieks Mārtiņš Steinerts, kuram nieka 0,07 sekundes zaudēja trešās vietas ieguvējs Dzintars Raits, aiz sevis atstājot sīvo sāncensi visās kartinga sacīkstēs Tālu Meļķi.

Freimanis bija ārtākais ar trīs kartingiem, Steinerts ar diviem, bet ar vienu - piektās vietas ieguvējs Gatis Vītols. Nedaudz kluss sākums sezonai Izaicinājuma kausa ieguvējam Jurijam Fedorenko - viņam sestā vieta, bet pirmo desmitnieku noslēdza Kristaps Mietulis, Kristaps Ķilkuts, Vilnis Kepe un Daniils Verins.

2014.gada Openkart labākajam debitantam Freimanim šī bija otrā uzvara aizvadītajās 13 Attīstības līgas sacīkstēs, viņam arī septītais pjedestāls, kas ir vairāk nekā jebkuram citam braucējam. Mārtiņam Steinertam šī bija pirmā sacīkste Openkart vispār, bet "Ātruma cilts" halles meistaram Raitam - trešais pjedestāls piecos piegājienos.

Attīstības līgas pirmā posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Pēc nedēļas, 9. martā turpat "Ātruma cilts" kartinga hallē notiks jau pirmais "Openkart" čempionāta posms.

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības